Tvoření,povídky,recepty,..

Povídka mušle - pokračování

Ahoj, rozhodla jsem se, že napíšu pokračování k povídce mušle, kterou najdete v magazínu.

Příběh znovu končí dost tajemně, takže pokud byste chtěli další pokračování nebo pokračování jiné povídky nebo něco úplně jiného, napište do komentářů.


....I když už je to měsíc, co jsem se přestěhovala do nového bytu, ve snech mě stále straší kluk, který utíká s botou do moře. Pořád přemýšlím, kdo to byl a kde se vzala ta bota v mém pokoji. Nedá mi to spát. Musím to zjistit. Naťukala jsem do vyhledávače název pláže, na které jsem trávila dovolenou. Našlo to samé popisy polohy a lákadel, ale o žádném tajemném klukovi tam nebyla ani zmínka. Třeba jsem prostě měla jen halucinace z toho všudypřítomného horka. Ale ne. To se mi nezdá.


Rozhodla jsem se zajít do cestovky, která zájezdy na onu pláž pořádá. Konečně jsem se něco dozvěděla. Prý se tam před pěti lety utopil malý chlapec. Když ho šla rodina zachraňovat, nebyl tam. Zmizel. Od té doby tvrdilo pár lidí, že se setkali s jeho duchem nebo, že je dokonce straší, ale nikdy to nebylo potvrzeno. Když slečna z cestovky domluvila, zeptala se mě:"A proč vás to vlastně tak zajímá?" Ale já už neposlouchala a odešla jsem rychle do svého nového bytu...

Ne. To není možné. Bota. Už je zase tady. Ten kluk mi snad nikdy nedá pokoj......


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.