Tvoření,povídky,recepty,..

kecací článek :) - má inspirace k psaní

Ahoj, po hodně dlooouhé době jsem se rozhodla, že sem napíšu. Strašně ráda bych psala blog o spoustě různých témat, ale můj problém bohužel je, že se nedokážu přinutit pravidelně přidávat články, takže by mi to asi moc nefungovalo...

Takže zatím budu psát jen sem na HPD a uvidím jak mi to půjde (úspěch by byl, kdybych napsala článek jednou za 14 dní).

Teď o víkendu jsem přečetla knížku Girl Online od Zoe Sugg (Zoelly) a strašně jsem si ji zamilovala ♥, vůbec jsem nečekala, že mě tak zaujme. Hlavní hrdinka je mi hrozně sympatická stejně jako její autorka. Ráda bych sledovala Zoellu jak na YouTube, tak na jejím blogu, ale co si budeme povídat, moc tomu nerozumím (takže si musím dát cíl pořádně vypilovat angličtinu xD). No, a ta hlavní hrdinka - Penny mě inspirovala, abych zase začla psát sem na blog (i když jsem toho vlastně ještě moc nenapsala :´), takže jí děkuju.

Budu se teď snažit přidat alespoň nějaké články týkající se Vánoc, např.: recepty, diy, a mohla bych se pokusit napsat i nějakou povídku,..

Budu strašně ráda, když si tenhle článek aspoň někdo přečte nebo ještě lépe ohodnotí :)

Můžete mi napsat jakou zajímavou knížku jste v poslední době četli vy, jestli se těšíte na Vánoce nebo cokoliv co budete chtít. A pokud jste Girl Online nečetli, tak to rychle napravte ;)

Mějte se krásně a doufám, že se brzy zase setkáme na mém blogu xxx.


             

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.