Funny Playground
Hra - Funny Playground
Video se načítá
My Dear Rabbit
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
You And I
Hra - You And I
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Lisa Simpson Saw Game
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Super Belly Boarder
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
Avie: Christmas Style
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Elsa Pokemon Go
Hra - Elsa Pokemon Go
Video se načítá
Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
Uphill Rush 7
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Ultimate Mega Hoops
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Ravenwood Highschool Dress Up
Hra - Ravenwood Highschool Dress Up
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Láska, krev a smrt - čtvrtá část

No, tak na otázku se mi nedostalo žádné odpovědi, ale to nevadí, protože asi každý ví co Petera tak se...

Angelis: Lisku! Řeknu rodičům, že jsi byla sprostá!

Lisek: Ok, už nebudu sprostá, ale už mě nech pokračovat.

Kamarádi! Pozor!

Byla zima. Po celé třídě se rozléhalo ticho. Jen slabé paprsky slunce prosvítaly okny a hladily nás po tvářích. Na všech byl vidět strach. Elis byla velmi oblíbená dívka, bylo jisté, že další na řadě bude Mike. Mike byl přítel zesnulé El. Měl jí moc rád, od její smrti nenosí nic jiného než černou a dost se uzavřel. Kate nevypadala nijak jinak než ostatní. Nejspíš se snažila splynout, aby se neprozradila. Její přílišný make-up přitahoval pozornost. Zpět k Mikovi. On a Peter, jsou to celkem dobří přátelé. Už od školky se spolu hodně bavili. Postupem času se k nim přidal i Oliver a David.

Druhý den se ve škole Mike neukázal. Další den taky ne a tak to bylo celý týden, než se naše parta rozhodla navštívit Mikův dům. Vypadal strašidelně. První vešel dovnitř Peter a David, pak já a nakonec Vaness. V obýváku hrála televize. Nakoukla jsem a uviděla stopy od krve, které vedly za křeslo. Ležela tam.....Ležela tam Mikova hlava. Nadskočila jsem. Zazněl křik, ale můj nebyl. Byla to Vanessa, která objevila další dvě hlavy. Tentokrát Mikova otce a jeho matky. Nahoře v dětském pokoji našli kluci poslední hlavu a to Mikovy sestry Niny. Volali jsme policii, ale mezitím nás přepadl chladný závan větru. Ozvalo se křupnutí a my se podívali nahoru. Lehce pozlacený lustr se chystal spadnout přímo na mne.

Kdyby nebylo Petera, spadl by přímo na mě, ale místo toho spadnul na něj. Snažili jsme se lustr nadzvednout, ale podařilo se to až záchranářům. Nakonec odvezli Petera do nemocnice v bezvědomí. Bylo mi do pláče, ale tohle určitě nebyla náhoda. Někdo to musel narafičit. David byl plný smutku vyčítal si, že Peterovi tak ubližoval. Vanessa se všemi soucítila. Každé odpoledne jsme zašli do nemocnice. Peter se ale neprobouzel. Přemýšlela jsem, co se to děje. Za to určitě může Kate. Mezitím co byl Peter v nemocnici, tak se stalo dalších pár vražd. Celkem už bylo zavražděno 50 dětí plus 5 učitelů na naší škole. 20 jich bojuje o život.

 

Večer jsem seděla tiše v pokoji. Najednou se ze zdola ozvalo silné skřípání a škrábání. Schoulila jsem se pod postel. Dupání se přibližovalo k mému pokoji. Zavřela jsem oči a prosila, aby to byl jen sen. Dveře se otevřeli a vstoupila vysoká postava. Netušila jsem kdo to je, ale bála jsem se. Osoba, kterou jsem viděla odešla a už se nevrátila. Konečně jsem dostala odvahu vylézt ven. Na nočním stolku ležel papírek se vzkazem. "Sejdeme se v parku, v devět. Peter." přečetla jsem si rychle psaní. "To není možné?! Peter je přece v nemocnici...." nic mě ale neodradilo se jít přesvědčit, o co dotyčnému jde. V devět jsem už seděla na lavičce a vyhlížela Petera. Z keře vylezl....Je to on. Dopis nelhal.  Měl vlasy pokryté vločkami a já také. Přisedl si ke mě a dal mi ruku kolem ramen. "Co to děláš?" udiveně jsem se zeptala. A on....Než to stačil dokončit, tak jsem se probudila. Po papírku, který jsem ve snu nechala vedle postele nebylo ani památky.

 

Pokračování příště...

Otázka tohoto dílu: Co myslíš, že by se mělo stát příště?

 

 

 

 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.