Totální Blbosti

Among Vampires 2/7

"CRRR" slyším jak se plaší zvonek u dveří. Utíkám otevřít. Mezi dveřmi stál Max. Byla jsem jako kámen. Nikdy by mě nenapadlo, že za mnou přijde. Zavřela jsem dveře a řekla mu, aby odešel. Nedal si říct a znovu zazvonil. Neposlouchala jsem a šla zpět do pokoje. Bohužel pak otevřela máma a já musel poslouchat ty jeho řeči. Nevím proč, ale všechny city k němu jakoby zmizely. Seděla jsem na posteli a snažila se ho vystrnadit. Nechápal mě, ale udělal to co jsem tak moc chtěla.

Smutně jsem se pak dlouhé hodiny válela v posteli. Opět slyším zvonek. Pomalu scházím dolů. Tentokrát tam stál policajt. Říkal, že asi dva bloky od našeho domu se stala nehoda, při které auto srazilo zhruba šestnáctiletého chlapce. Myslela jsem, že to je jen někdo koho neznám, ale další den ve škole jsem změnila výraz. Všichni byli v černém a Max tam nebyl. Já tam jako trouba jediná v červeném triku stojím a pomalu mi dojde, že šlo nejspíš o Maxe.

Šla jsem do nemocnice. Uviděla tam rozplakané Maxovi rodiče. Čekali na výsledky testů. Nejspíš se plní ten zvláštní sen...

Pokračování příště.... 

  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.