Something interesting

Účesy - rychlé culíky

Ahoj :D,

jdete do školy, nebo kamkoli jinam, zaspíte a zjistíte, že nemáte ani deset minut? A to musíte stihnout ještě tolik věcí! V tomto článku vám poradím, jak udělat rychlé, ale pěkné a netradiční culíky.



1. Delší culík



    Co k tomu říct? Culík vypadá pěkně, opticky ti prodlouží vlasy a myslím, že budeš jediná ve společnosti s tímto účesem.


    Když jsem to zkoušela, zabralo mi to necelých pět minut, samozřejmě pokud to chceš mít precizní, bude to tak 5-10 minut.


    Zvol nevýraznou gumičku a hlavně hubenou gumičku, aby nebyla moc vidět. A aby ti tlustá gumička nevytvářela cosi podivného na hlavě.


    Tento účes je vhodný pro lidi, kteří mají středně dlouhé až delší vlasy, tzn. vlasy sahají pod ramena. Taky je dobré mít husté vlasy, jelikož je culík objemnější a vypadá to mnohem lépe, než třeba na mých poměrně řidkých vlasech.


    Ale ve výsledku je to rychlé, originální a pěkné, takže vše, co si můžete přát :D































2. Uzlíkatý culík



    Toto trvá opravdu jen chvilinku, do 30 sekund je to hotové.


    Samozřejmě i tento zdánlivě rychlý a jednoduchý culík má svá negativa. Rozdělení vlasů na půlky a udělání z toho uzle není nic těžkého a to opravdu zvládne každý do půl minuty. Ovšem, nedrží to. Je potřeba (alespoň v mém případě) pžidat buď pinetky nebo sponky, nejlepší je asi gumička. A to už dá nějakou tu chvíli navíc.


    Účes se hodí, třeba pokud máš jít někam ven, na procházku se psem, ke kamarádce či kamkoli jinam.


    A rozhodně se neboj, že se ti vlasy zamotají. Když děláš uzel z tolika vlasů, nezamotají se ti v žádném případě. Je ale potřeba při dávání pinetek a při sundavání dávat pozor a jednat s vlasy šetrně.























3. Dvojtý uzel culík




    Toto je obměna toho culíku předtím s tím rozdílem, že tady jsou uzle dva a culík je na straně.


    Tím, že jsou uzle dva, zabere účes víc času než ten předtím, zhruba 2-3 minuty jen ty uzle + zagumičkování.


    Opět je třeba slabá gumička, která není vidět, šikovné ruce a hlavně dlouhé vlasy alespoň tak, jak to má paní na obrázku. Já mám vlasy do necelých půl zad a nestačí to, po dvou uzlích už mi zbyde jen malý zbytek vlasů, který má zůstat rovně dolů jako zbytek culíku.


    Jinak i tento účes je rychlý a dá se použít kamkoli. Při preciznější práci zabere necelých 10 minut.












































4. Cop vpletený do culíku


     Tak toto je opravdu jednoduché, Já jsem ho zvládla do pěti minut.


    Jelikož nemám ofinu, tak jsem se docela bála svého odrazu v zrcadle, ale účes mě příjemně překvapil. I bez ofiny vypadá vážně dobře.


    Navíc si můžete vybrat kterýkoli pramínek vlasů, jednoduše zaplést cop, zajistit ho tenkou průhlednou gumičkou a na závěr zagumičkovat. Velmi jednoduché, pěkné a příjemné.


    Doporučuji.











5. Culík prostrčený půlkou culíku


    U tohoto účesu jsem vůbec nevěděla, jak ho nazvat.


    Účes totiž spočívá v tom, že si uděláš normální culík, který zagumičkuješ. Nad gumičkou rozdělíš culík na dvě části a prostrčíš culík dovnitř nad gumičkou. Vznikne to, co je na posledním obrázku.


    Opět velmi rychlý účse hotový do pěti minut. Zárověň není úplně obyčejný, ale je docela známí, takže se nediv, když bude mít stejný účes i někdo jiný.













Tak snad se culíky líbily, třeba objevíte nějaké nové, vyzkoušíte a zjistíte, že vám sluší. Samozřejmě, že budu ráda za + i komentáře.


Sagka


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.