Something interesting

Aprílové počasí v únoru?!?

Ahoj :D,

je to jenom u nás, nebo i u vás je "Aprílové počasí"? Omlouvám se za to, že tento článek bude trochu kratší, ale opravdu by mě zajímalo, jaké počasí je na jiných koncích republiky.




VČERA (24.2.2016)



    Tak včera to bylo asi nejvtipnější. Střídalo se sníh, slunce, sníh, slunce...


    Začalo to ráno, kdy jsem na zahradě viděla sněhový poprašek. V předchozích dnech bylo ráno kolem 7 °C a odpoledne cca 12 °C a dneska spatřím na zahradě sníh a je pouhých 0,5 °C? Docela jsem se divila. Jelikož bydlíme na kopci, tak když jsem došla do centra, na silnicích už žádný sníh nebyl, ale překvapilo mě, že na střechách ano.


    Během třetí hodiny ve škole (tzn. 10 hodin) jsem se podívala z okna a vidím sluníčko. Zimu a sníh mám sice ráda, ale už se dost těším na jaro, teplo, tak mě to docela potěšilo.


    Od dvanácti jsme psali test z hudebky, ano, opravdu z hudebky! Víceméně jsem už byla hotová, test stále přede mnou a nudila jsem se, tak jsem se podívala z okna a... sněží!!! A hodně a padají obrovské vločky. Byla jsem trochu zklamaná, že se neoteplí a já se budu brodit v botaskách ve sněhu, ale i tak je to hezké. Otočila jsem se na kamarádku a povídám jí, že sněží. Pak jsme odevzdali test, kamarádka se podívá z okna a nadšeně volá: „SNĚŽÍ!" jako kdybych jí před chvílí nic neřekla. Co se dá dělat, někdo má pomalejší postřeh.




    Ovšem když nám skončila škola a vyšli jsme ven, na chodníku sice byly louže, ale sníh žádný. Takže moje obavy, že se budu brodit ve sněhu se naštěstí nenaplnily.


   Odpoledne jsem byla v hudebce a bavily jsme se o tomto počasí s učitelkou klavíru. A co se nestalo, zhruba o hodinu později začalo sněžit, takže jsem šla domů za doprovodu sněhových vloček.




DNES (25.2.2016)


    Přes noc tak jako posněhávalo, nasněžilo pár vloček tak, že to ztěží zakrylo trávu. Ráno už ale nesněžilo a bylo tak nějak příjemně.


    Během učení začalo svítit slunce a poslední zbytky sněhu roztály.


    Když jsem šla domů, sice padaly drobné vločky, ale tak málo, že to skoro není poznat. A když se podívám z okna, vločky už nepadají a střechy na sobě nemají ani trochu sněhu.


    P.S.: Na obrázku jsem já a těch pár vloček, které dneska padaly při cestě domů :D



    Tak sakra co je tohle za počasí? Chvíli sněží, chvíli svítí sluníčko... Je to u vás taky tak jako u nás (jih Libereckého kraje)? Piště do komentářů :-D



    A na závěr tady mám obrázek oveček, který jsem mimochodem vyfotila taky dneska při cestě domů. Ovečky jsou dohromady 3, na obrázku jenom dvě a lidé, kteří je vlastní je mají volně na zahradě. A hned vedle je celkem frekventovaná silnice! Obdivuji! A lidé jim házejí jablka nebo jiné jídlo, i já jsem jim pár jablek dala. Baví mě pozorovat, jak se seběhnou a jedí to, co jim přinesu... :-D




Sagka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.