Something interesting

Eos – Zázrak nebo nebezpečí?!?

Ahoj :D,

taky jste tak zblázněné do balzámů eos? Vždyť jsou naprosto úžasné... Ale, opravdu jsou tak skvělé, jak všichni tvrdí? Stojí to vážně za to?



    Jennifer Lopez, Demi Lovato nebo Kim Kardashian, to jsou jen některé z mnoha celebrit, které si oblíbily kultovní EOS balzámy. Miley Cyrus je dokonce používá ve svém klipu k písni We can´t stop.


0:27–0:33




    Nyní však populární produkt, o kterém psala snad každá beauty blogerka na světě, čelí ostré kritice ze strany svých zákazníků. Jedna z uživatelek, Rachael Cronin, podala na společnost produkující EOS balzám žalobu, protože jí prý po jeho použití rty otekly a udělaly se na nich bolestivé puchýře. Sociální sítě se poté ihned začaly plnit fotkami dívek a žen, které měly po jeho nanesení stejný problém.



        



    Společnost EOS na svých stránkách rychle vydala prohlášení, že se stará o dobro svých zákazníků, a proto používá pouze suroviny nejvyšší kvality, které jsou testované v nezávislých laboratořích, a doufá, že jí spokojení zákazníci i nadále zachovají přízeň. Jejich obavy nejsou bezpředmětné, zpráva se rozšířila do všech světových médií a je pro společnost ohromnou negativní reklamou.



    Zdá se vám to nechutné. Mně tedy ano. Je pravda, že tohle se stalo jen pár ženám, není to celá populace a nejspíše měly na něco alergii, ale i tak bych si dala radši na tyto balzámy pozor. Tento článek vás měl upozornit na to, že existuje nebezpečí u těchto balzámů a pokud by se u vás něco takového vyskytlo, rozhodně přestaňte okamžitě používat balzám Eos, abyste nevypadaly jako ty na obrázcích. Sama si myslím, že u vás nic podobného nenastane, toto jsou extrémy :D







Tak snad se vám dnešní článek líbil, rozhodně se nenechte rozhodit tím, co se stalo pár (desítkám) ženám a užívejte balzámy dál, pokud u vás nejsou žádné problém :-D



Sagka

Komentáře

Daniell(Vondruškovci)

Sama jsem alergička, astmatička a mám (jako jeden z projevů astmatu) atopický ekzém. Jestli ty ženy měli alergie, tak je měly mít i na jiné balzámy, nemluvě o tom, že byly-li to alergičky a věděly-li o tom pak rozhodně NEnakupovaly na internetu. Kdo už někdy alergii měl pochopí, kdo ne ať je rád. Taky bych řekla, že mohly EOS používat půl roku, rok a potom se jim najednou udělalo tohle - bez jakéhokoli varování. Howg!

DaniellTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KÁJA - HAPPYVIP

já mám borůvkový, a podle mně si koupily nějaký šunt nebo něco podobného. mi se nic neděje.a jestli to kupovaly u ťamanů tak se nedivím.

KÁJA - HAPPYTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vlčková

Bůh ví, co si ty ženy koupily. Pokud si to pořídily např. na Bazoši nebo E-bayi, je naprosto jasné, že si s největší pravděpodobností koupily padělek za pár šupů, tedy je jasné, že kvalita výrobku se mohla pohybovat kolem nuly. Možná, že jsi koupily skutečný Eos, ale alergii mít mohly, takže nechápu, proč výrobek kritizují, když za to nemůže. To je stejné, jako kdyby jste kritizovaly jablka, kdyby jste na ně měly alergii.

vlčkováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Terry.May.VIP

Článek s tímto tématem jsem už viděla a musela jsem souhlasit s komentáři pod ním.Může se jednat o nepravé balzámy nebo mají slečny alergii na nějakou ze surovin,které eosy obsahují. smajl

Terry.May.To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.