Little Pony Bike Racing
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Case of Revenge
Hra - Case of Revenge
Video se načítá
One Direction Love Test
Hra - One Direction Love Test
Video se načítá
Flight
Hra - Flight
Video se načítá
Bratz Makeover
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
 

HC Sparta Praha

HC Sparta Praha VS HC VERVA Litvínov

Konečný stav: 3:1

Střelci: Sparta: M. Gernát, P. Kumstát, J. Buchtele

            Verva: M. Hořava

Počet diváků: 11 074

1. Třetina

Již od začátku to vypadalo na těžký zápas pro oba týmy. Pražanům do karet moc nenahrálo vyloučení Lukáše Klimka (SPA) už po půldruhé minutě hraní, dokázali však často vyhazovat a co nevyhodili, to Filip Novotný (SPA) ukryl do své výzbroje. Ale ani Litvínov se neobešel bez oslabení, a tak v páté minutě opustil hřiště na dvě minuty Viktor Hübl (LIT) za podražení. I tato přesilová hra zůstala bez gólu. K velké nelibosti domácího kotle byl vyloučen za držení litvínovského hráče Vladimír Eminger (SPA), Sparťané se ale odmítli vzdát zisku prvního gólu a své oslabení přečkali bez inkasování.

Skóre se otevřelo až ve dvanácté minutě, kdy po přesné nahrávce dostal puk za záda Jaroslava Januse (LIT) sparťanský obránce Martin Gernát. Svou šanci následně využilo duo Lukáše Pecha (SPA) a Petra Kumstáta (SPA), když se puk střelený Michalem Barinkou (SPA) odrazil od Pecha a Kumstát následně puk sebral a propašoval do odkryté brány. O necelou minutu později vlály halou i žlutočerné šály. Po vyražení Novotného puk sebral Miroslav Hořava (LIT) a zakončil do rohu pražské klece.
Sparta si na konci první třetiny ještě zahrála jednu přesilovku díky nedovolenému bránění Hübla na jednoho z nejlepších sparťanských útočníků, Petra Vránu. Gól do kabiny se jim však dostat nepovedlo.

2. Třetina

Hosté si vinou Jiřího Guly (LIT) v pěti moc dlouho nezahráli, několika vyhozeními své oslabení přeci jen ubránili. Verva si však pokoj nedala a po komerční přestávce hrála opět pouze se čtyřmi hráči. Rozdíl mezi minulou a touto přesilovou hru Sparty činil gól Jana Buchteleho, kterému se po znovunastoupení zalíbilo střílení od modré čáry, a tak vytáhl skóre již na 3:1.

Příznivci bitek si tento zápas budou jistě dlouho pamatovat.

Vše začalo potyčkou mezi Filipem Pavlíkem (LIT) a Jaroslavem Hlinkou (SPA). Výsledkem tohoto střetu bylo sražení sparťanského hráče na led. Do této situace se ihned vložil Michal Řepík (SPA), který jel bránit svého kapitána. Po pár vteřinách a odhození rukavic se oba váleli na ledové ploše. Do bitky se chtěl vložit i Daniel Sörvik (LIT), ten však udělal hořkou chybu: na cestě se srazil s Richardem Nedomlelem (SPA). A jelikož Nedomlel je vyhlášen svým smyslem pro bitky, po pár nadávkách ze strany litvínovského obránce si sundal rukavici a svého žlutočerného protivníka poslal jednou ranou k zemi. Po jeho postavení odhodil i druhou a skvělým protočením Sörvika znovu poslal k zemi. Pražští fanoušci tuto bitku ocenili hlasitým vyvoláváním jeho jména. Všichni čtyři dostali 2 + 2 minuty za hrubost a protože se jednalo o osobní trest, hrálo se v pěti.


Ze zbytku se toho moc říct nedá. Snad jen zmínit krosček Michala Trávníčka (LIT) a nevyužitou přesilovku Sparty.

3. Třetina

V poslední části hry se už nic moc nedělo. Hráči hráli v klidu a nepouštěli se do sporů. První vyloučení této třetiny se konalo až v 10. minutě, konkrétně na trestnou lavici odešel Michal Barinka (SPA). Litvínovu se moc nedařilo a tak jedinou větší šancí byl únik Jana Buchteleho (SPA) ve vlastním oslabení, zvýšení se ale nekonalo. Vervě se také nezdařila poslední přesilová hra tohoto utkání po vyloučení Michala Řepíka (SPA) za hákování. Zbytek zápasu dokázali hráči v červenobílých dresech uhrát bez inkasování.

Dalším soupeřem Sparty jsou Karlovy Vary.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.