Docock Rampage
Hra - Docock Rampage
Video se načítá
Love Potions
Hra - Love Potions
Video se načítá
Fishdom H2O
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Frogtastic 2
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Doodle Devil
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Ellie Wedding Prep
Hra - Ellie Wedding Prep
Video se načítá
Ariel's Legs Surgery
Hra - Ariel's Legs Surgery
Video se načítá
Bratz Makeover
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
 

HC Sparta Praha

PSG Zlín VS HC Sparta Praha

Konečný stav: 0:5

Střelci: Sparta: M. Řepík, J. Buchtele, D. Uher, P. Kumstát, M. Forman

Počet diváků: 5204

1. Třetina

Během prvních 20 minut se toho nic moc nedělo. Ze sparťanské strany získal dvouminutový trest pouze Lukáš Cingel za sekání. Z pohledu zlínského fanouška se ovšem v pár chvílích jednalo o neskutečné a nervy drásající očekávání, které následovalo hořkým zklamáním. Jednalo se totiž o 2 obrovské šance zlínských hráčů Davida Šťastného (ZLN) a Robertse Bukartse (ZLN), oba ovšem trefili pouze tyčku branky hostů. Jedinou velkou šancí Sparty byl průnik Michala Řepíka (SPA) před zlínskou bránu, kterou bohužel minul. Po 1. třetině si tak oba brankáři udrželi čisté konto.

2. Třetina

Tato část hry byla obsahem mnohem bohatší než ta první. Hned na začátku se do šance dostal Jiří Marušák (ZLN), jeho dělovku ovšem vykryl brankář Tomáš Pöpperle (SPA). Sparta následně dokázala odvrátit všechny střely ze zlínské přesilovky, kterou umožnil Jan Piskáček (SPA) po nastoupení na trestnou lavici za 'napadení'. O pár minut později se hosté mohli radovat z prvního gólu, když Petr Vrána (SPA) vylákal zlínského brankáře do popředí a Michal Řepík (SPA) zakončil do odkryté klece. Sparťany nevyvedlo z míry ani vyloučení asistenta prvního gólu Petra Vrány (SPA) za nesportovní chování (lépe řečeno: poslal rozhodčího 'někam') a udělila domácím další nevyužitou přesilovku. Po 5 minutách nabylo skóre o další bod hostů. Jan Buchtele (SPA) si vystřelil svůj první gól po návratu do pražského mužstva. 2. třetina tak skončila 0:2 pro hosty.

3. Třetina

Hned půldruhé minuty po začátku poslední třetiny byl vyloučen Miroslav Blaťák (ZLN) a Sparta po dlouhé době využila přesilovky, konkrétně Dominik Uher (SPA), který využil ulehnutí zlínského brankáře a poslal puk do prázdného rohu. Skóre 0:3 však poskočilo o další sparťanský gól, když do hry zasáhlo nerozlučné duo Lukáše Pecha (SPA) a Petra Kumstáta (SPA), který po přesné přihrávce 'Pecháčka' prohodil kotouč do brány mezi horní tyčí a Liborem Kašíkem (ZLN). A aby toho nebylo málo, Petr Kumstát (SPA) si připsal i asistenci u pátého gólu. Když od něj Miroslav Forman (SPA) dostal puk, navedl brankáře Zlína do lehu a následně poslal puk za jeho záda *byla jsem tak rozjařená, že celým naším domem zněla píseň Pátá, která se také pouští v O2 aréně*. Pro sparťanský tým to bylo opravdu velké skóre a tak se ani moc nesnažili využít poslední přesilovky, když si Michal Popelka (ZLN) šel odsedět 2 minuty za hákování.

Příštím soupeřem Sparty je Kometa Brno. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.