My Sweet Roommate
Hra - My Sweet Roommate
Video se načítá
Sýrový svět
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
 

HC Sparta Praha

HC Sparta Praha VS HC Olomouc

Konečné skóre: 3:1

Střelci: Sparta: P. Kumstát, A. Kudrna, J. Švrček

Olomouc: F. Skladaný

Počet diváků: 4579



1. Třetina

Pražský tým se nehodlal vzdát tří cenných bodů, díky kterým by se mohl vzdálit Hradci. V prvních pár minutách měly oba týmy několik šancí, ty se v případě Sparty zvýšily, když byl vyloučen Jan Eberle (OLO) za podražení. Sparťané se však nedokázali prosadit a Olomouc přesilovku ubránil. Hned po skončení olomouckého oslabení obrovskou šanci získal Miroslav Holec (OLO), když ujel všem protihráčům a vypálil do sparťanské brány. Filip Novotný (SPA) však byl na svém místě a dělovku dostal pod kontrolu.

Fanoušci se radovali z prvního gólu až v 10. desáté minutě. Asistenci si připsal Lukáš Pech (SPA), když skvěle obral o puk olomouckého hráče a našel před bránou Petra Kumstáta (SPA), který prostřelil Branislava Konráda (OLO). Následujících pár minut puk létal z jedné strany na druhou, až s pomocí Františka Skladaného (OLO) vletěl do sparťanské klece. Oba týmy odcházely do kabin za vyrovnaného stavu.



2. Třetina

Na sparťanské straně se v tomto zápase vylučovalo pouze jednou a tím jediným byl Richard Nedomlel (SPA), když doslova sejmul svého protihráče ve 22. minutě zápasu. Sparta opět prokázala, že nemá 85% ubráněných oslabení jen tak a odvrátila každý olomoucký pokus o zvýšení odstupu. A o minutu později to byla naopak Olomouc, která si zahrála oslabení. V něm neměl největší šanci pražský hráč, nýbrž Marek Laš (OLO), ten unikl do samostatného průniku a poslal puk přímou čarou na bránu, Filip Novotný (SPA) si však situaci ohlídal. A aby toho nebylo málo, o další dvě minuty později oslabil svůj tým Tomáš Mikúš (OLO), Olomouc se však držela a nepouštěla Spartu do příliš velkých akcí.

Přesilovka sice využita nebyla, zato po 33 vteřinách jejího skončení unikl Andrej Kudrna (SPA) dvěma olomouckým hráčům a skóroval do odkryté klece hostů. Sítě obou branek mohly být ještě prostřeleny Kevinem Sundherem (OLO) a Lukášem Cingelem (SPA), brankáři byli ale ve střehu a puky skryli ve svých výzbrojích. 4 minuty před koncem se před brankou hostů nashromáždil houf hráčů, který by šel jen těžko rozehnat, natož prorazit kotoučem, jednomu se to však povedlo. Tím jedním byl Jan Švrček (SPA), který od modré čáry přesně nahodil puk na bránu a ten po tečování spadl do gólové oblasti.

Po pískání zakázaného uvolnění se strhla menší bitka. Olomoucký hráč se zvednutým ramenem totiž projel těsně kolem sparťanského brankáře, který měl v tu chvíli otočenou hlavu = z jistého pohledu to vypadalo jako facka. V tu chvíli byli na ledě Miroslav Forman (SPA) a Richard Nedomlel (SPA), ti by si něco takového nikdy nenechali líbit, a proto mu jeli 'vysvětlit', co udělal špatně. Nikdo ovšem nebyl vyloučený, a tak se 2. část dohrála 5 na 5.

3. Třetina

Protože Spartě přesilovky moc nejdou, vyloučení Františka Skladaného (OLO) Olomouc trápit nemuselo. Na vážnější situaci to vypadalo ve chvíli, kdy Martin Vyrůbalík (OLO) trefil Miroslava Formana (SPA) do obličeje hokejkou, ten následně zůstal chvíli ležet na zemi a o dvouminutovém trestu bylo rozhodnuto. Ovšem se zdálo, že čím víc se Sparťané snažili, tím lepší byl olomoucký brankář.

Necelé dvě minuty před koncem se do brány trefil Petr Vrána (SPA), rozhodčí jeho gól však neuznali kvůli údajnému hráči v brankovišti. To fanoušky pobouřilo, zvlášť po tom incidentu s Tomášem Pöpperlem. Skóre tedy zůstalo 3:1. V posledních pár desetivteřinách Olomouc odvolal brankáře a hrálo se 6 na 5. Michal Řepík (SPA) měl šanci trefit se do prázdné brány, jeho nahození však zlikvidoval olomoucký obránce.

Dalším soupeřem Sparty je Mladá Boleslav.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.