ღCreative blogღ

Rozepsaná kniha - 2. díl

,, Vstávej! vstáááveeej! " První co slyším, je pisklavý jekot malého prcka, který mi skáče s aktovkou po posteli. Je to má malá sestřička Lucinka, je jí šest let. Mám Lucinku moc ráda, ale na rovinu, někdy je prostě nesnesitelná! ,, Luci, co to meleš? Vždyť je neděle! " Řeknu ospale. Lucinka přihopká k mému nočnímu stolku, obrátí list kalendáře a nepříjemně se zazubí. Sakra, ona má pravdu! Je pondělí! Rychle vyskočím z postele, obléknu se, vyčistím si zuby a učešu se, zbalím si sváču a kousnu si do rohlíku. ,, Čau! " Zakřičím ještě mezi dveřmi a už jsem venku. Pár minut čekám před dveřmi domu, kde bydlí Kam. Volám jí snad po sté, ale furt to nebere. Zvláštní, vždyť jsme se domluvili, řeknu si, ale už radši jdu, ať nepřijdu pozdě. Možná šla fakt na před. Hodím si mobil do kapsy a " vesele " kráčím do školy.

Když vstoupím do třídy, rozhlížím se. Všichni kluci, kromě Filipa, který si s obviklým úsměvem čmárá něco do sešitu, si opisujou domácí úkoly. Ela sedí na lavici obklopena ostatními holkami a přednáší o tom, že když chcete vypadat skvěle, musíte vypadat jako ona. Zbytek holek buď esemeskuje, nebo si šeptá, jak je Tom sexy. Prostě normální den s normální třídou. Prootočím panenky a přistoupím k mé lavici. Pak se spokojeně usměju. ,, Ahojky! " zatrylkovala vesele Kam a odložila pastelku, s kterou zrovna dobarvila sukni nakreslené modelky. Nachystala jsem si věci a sedla si za lavici. ,, Máš to moc hezký, " Pochválím jí její obrázek po tom, co se kradmo kouknu. ,, Nekoukat ! " Řekne přísným, ale veselým hlasem a schová si papír do tašky. Pak už zazvoní.

______________________________________________________________________________

Omlouvám se, že je to dneska tak krátké, ale moc nestíhám. :) Takže doufám, že se vám dnešní čás příběhu líbila a mohu vás ujistit, že další díl bude mnohem napínavější a dramatičtější. :D tak Ahoj, mějte se hezky.

vaše KET ^^

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.