ღCreative blogღ

Rozepsaná kniha - 7. díl

Úterý. Den, v naší třídě proslulý jako den " úterý - utýrat ". Máme ty nejhorší předměty i učitele a celý den běháme po škole do tříd nahoru a dolů. Ale to není můj hlavní problém. Tohle úterý pro mě bylo další nudný den bez Kam a den plný obav. Vím, že to není moje věc... ale co když se jí něco stalo? Vím, že jen jela pryč... ale její brácha řekl že jela někam daleko a na dlouho. Nevím jak vám, ale mě to zní divně. Ale možná se jen zbytečně bojím, protože se mi po Kamile stýská a ještě k tomu ta hádka... Možná přeháním, ale já jsem z toho fakt nešťastná, no!


Přišla jsem ze školy totálně grogy. Hodila jsem sebou na gauč a pustila telku. Po škole jsem chvíli sama doma, tak mám aspoň trochu klidu od toho ,, Mauro, ukliď si pokoj! Máš to tu jak po zemětřesení! " a ,, Mauro, kdy už vyklidíš tu myčku?! " No jo no, můj život je makačka.


Když jsem se na gauči otočila, plácla jsem se rukou do čela. Tohle je to poslední, co chci vidět. Ta knížka. Ta divná, krutá knížka. Vlastně ani nevím proč, ale prostě mi přijde, že za všechno mé trápení může ta kniha. Ale i tak jsem si ji chtěla ještě jednou prohlédnout. Přejela jsem rukou po lilii na obálce a otevřela ji. Obracela jsem stránky, až jsem se dostala k... Bože! Ani nevíte, jak jsem se lekla! Stránka byla prázdná, ale najednou se na ní objevil text. Cítila jsem se jako Harry Potter!


Přijď dnes v 16:00 do lesa k altánu. Sama!


Uprostřed lesa stojí dřevěný altánek, kde jsem jako malá chodila s mamkou. Je docela opušněný, skoro nikdo tam nechodí. Takže vím, kde bych měla jít. Bože, co mě to napadá?! Budu poslouchat... knížku?! No jasně. Co když je celé tohle jen podfuk? Celá tahle knížka? Co si to namlouvám... jsem zvědavá! Ale co když tam na mě bude někdo čekat? Jakože... no vy víte koho myslím! Ale nakonec jsem si řekla, že to zkusím. Zarazila jsem se. Vzpoměla jsem si na ten živý sen.


,, Vyřídila Kamila zprávu? "


,, Úspěšně. "

 

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Velice se ti omlouvám Ketrinko, že píši až teď. Ale neměla jsem na komentář čas.
Moc se mi líbí tvá tvorba, příběh mě napíná, baví, a velmi se těším na další příběhy i pokračování. Bohužel budu číst se zpožděním. Čas je tak krutý, však hlavní hrdinka ví své. Tvá Ravenclaw.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Ravenclaw: Moc ti děkuji, tento komentář mě velmi potěšil. Jsem ráda, že se ti příběh líbí a nevadí, že ho budeš číst později. : ) Ještě jednou díky.

KETRINKA1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.