Aurugon's life style

Trendy pro podzim 2017

Jak už sis jistě všimla, podzim již dávno nastal a je čas pro lehkou změnu šatníku. Chceš tento podzim zazářit? Přináším ti pár tipů.

Určitě nic nezkazáš červenou barvou. Outffity laděné do červené barvy letos vévodily módním přehlídkám, tobě ale postačí jeden kus zkombinovaný s oblečením které najdeš ve skříni tak, aby vše ladilo. Krásná jistě bude kombinace červené šály s černou bundou, nebo do šeda laděný model obohacený červenými botami.

Kostkovaný vzor módu snad nikdy neopustil a asi ani neopustí. Co bys řekla na flanelový kabát či klasickou kostkovanou šálu?

Klasickou koženou bundičku unosíš přes celý rok a ke všemu vypadá skvěle.

Na přehlídkových molech byli letos k vidění i třásně a peříčka. nemusíš hned hledat extravagantní opeřené šaty, bohatě ti postačí kabelka doplněná o pár třásniček, či doplňky s pírky, například naušnicemi nikdy nic nezkazíš :)

Pásky na kabátech ti krásně zdůrazní pas, a celý model oživí, můžeš použít pásek v barvě kabátu,ale i se trochu odvázat a zkusit sladit jinou barvu, bude to vypadat originálně, a jistě naprosto skvěle.

Já osobně nikdy nedám dopustit na svetry, vypadají dobře ke klasickým džínům, dají se však zkombinovat i se sukní, seženeš je v různých délkách i barvách a nikdy nevypadají nudně.

Do módy se zase vrací dole rozšířené bootcut džíny, každého můžeš oslnit výšivkou, jednoduchým vzorem s květinou jistě všechny oslníš, nikdo ti nebrání zajít i do složitějších a barevnějších vzorů, ale pokud na tohle nejsi, nemusíš mít strach, klasickými kalhotami bez vzorů nic nezkazíš


I v módě je ale hlavní aby ti bylo příjemně, aby ses cítila dobře a aby se tvé oblečení líbilo hlavně tobě. Nenos nic v čem se necítíš, neztrať kvůli módě sama sebe a ukaž i svůj styl :)

Doufám že alespoň někoho můj první článek zaujal, snad se líbil a třeba jssem i pomohla :)

Komentáře

Katniss123

Ja by som to viac rozpísala, pridala odstavce,obrázky, možno aj nejaké typy na líčenie a jesenné obrázky. Súlasím s Damaris. Možno aj nejaké farby,tučné písmo...HPD toto všetko umožňuje, tak prečo nie? Možno by som pridala aj nejaké uvítanie a rozlúčenie. Ale musím dať plus, pretože určite budeš dobrá blogerka a zaujmeš veľa ľudí.

Katniss123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

annamarieVIP(Game of thrones závisláci)

Katniss123: líčení je zase na jiný článek, podzimní obrázky, a vůbec více obrázků jsem přidat určitě mohla, to souhlasím, s estetickým vzhledem textu jsem si vyhrála určitě dost málo a vím to, do příště to zlepším smajl děkuju moc za rady i za plus smajl

annamarieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Myslím, že by to chtělo pořádné odstavce, ale pak by se to až moc podobalo článku ,,Trendy pro sezónu podzim/zima 2017/18 od DailyStyle, ze kterého jsi zřejmě čerpala hlavní informace.

Máš tam také obraty z toho článku a to mi celkem vadí. Stačí to přeci popsat i svými slovy a myslím, že normální holčiny to ocení mnohem více.

Třeba obrat ,,outfity, které vévodily módním přehlídkám" je celkem specifický.

Také bych dodala více obrázků, myslím, že u módních článků je to více než důležité.

Alespoň ale nekopíruješ a dala jsi si nějakou práci s tím to napsat...i když jsi měla celkem jasné osnovy. Přeji hodně štěstí v blogusmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

annamarieVIP(Game of thrones závisláci)

Damaris Harris: Děkuji za rady. Čerpala jsem zu více zdrojů i vlastních postrřehů, tebou zmíněný článek však byl hlavní podklad. Všechny obraty i věty jsem psala vlastními slovy, určitě jsem nechtěla aby se to zvláště podobalo, tím že jsem článek četla před psaním se ale mohlo stát že jsem přece jen něco popsala stejně. Co se týče obrázků, vévodí tomu má lenost něco vyhledávat a čas kdy jsem článek psala, máš pravdu že o několik obrázků víc by neuškodilo. Odstavce mám rozdělené jen základně, při lepším odělení by se to jistě četlo líp a já to vím, ale mě to víc vyhovuje takhle.
Děkuju smajl

annamarieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.