Aurugon's life style

Ask #1

Ano, asky jsou všude, píší je všichni, točí je všichni... chci aby můj blog byl originální, ale ask beru jako jednu z mála možností zjistit o mě právě to, co vás zajímá. Napsala jsem do síně slávy, a moc děkuji za skvělé dotazy. Možná sem nedám úplně všechno. Pokud máte nějaké dotazy vy, můžete se mě zeptat tady v komentářích, možná bude další díl, možná ne, ale odpovědi se dočkáte. Tak, jdeme na to :d



Jaký je tvůj životní sen? No, to je složitější. V první řadě chci být šťastná a obklopena lidma které mám ráda. toť můj hlavní sen a cíl. Klišé ? Možná, ale je to moje věc a měnit na tom nic nehodlám. A ráda bych to někam dotáhla i ve sportu který miluji, v horolezení. Ráda bych se dostala do české reprezentace, což není tak nemožný, nebýt mých neustálých nemocí a úrazů. Ohromnou radost bych měla, kdybych se mohla účastnit olympiády. Moc tomu nevěřím ale chce to prostě makat, makat a makat. A nakonec, jsou takový dva vrcholky který bych ráda navštívila, druhá nejvyšší a určitě nejobtížnější hora světa, K2, a desátá nejvyšší, první vylezená Annapurna. Neptejte se me proč zrovna tyhle dvě. Jo, a umírat doma, v posteli, v úctyhodném věku obklopena usměvavými a šťastnýmivnoučaty se dá určitě taky považovat za takový životní cíl.


Koukáš na anime? Ne, znám spoustu lidí kteří ano, možná v tom to kouzlo někdy objevím, ale nekoukám se. Kdyžtak mi sem můžete doporučit nejlepší anime které jste kdy viděli a třeba ze mě závisláka uděláte xd


Maluješ se? Dávám přednost přírodní kráse, takže ne, nelíčím se a myslím že v mém věku je to i zbytečné. Občas když mi záleží na tom jak budu vypadat, použiju lehký make-up, řasenku a přidám rtěnku v odstínu mých rtů, ale málokdy.


Máš nějaké šťastné číslo? Podle mě má Každý má šťastné číslo, ale jsou lidé kteří ještě nepřišli na to jaké to je, nebo s ním nesouhlasí. Já dávám největší naděje čtyřiadvacítce. Proč? sama nevím.


Štěstí × peníze, co si vybereš? Jsou dny kdy mám pocit že toho mám až moc, mám chuť vyhodit půlku šatníku, peníze vyházet z oknanebo rozdat. A uvědomila jsem si že právě to jsou dny, kdy jsem doopravdy šťastná. Většina z nás majetkem zaplňuje prázdná místa v sobě, rány. Takže věřte mi, pokud budete šťastní, peněz budete potřebovat minimálně o polovinu míň. Takže štěstí.


Oblíbená písnička? Určitě Come As You Are od Nirrvany, nebo Another brick in the wall od Pink Floyd.


Máš doma nějaké zvíře? Měla jsem dvě pískomilky, ale věk nás všechny dojde a ani našim mazlickům se to nevyhne, teď ne, ale chtěla bych psa.


Jaký děláš sport? Už výše jsem zmínila že lezu, a to snad ve všech formách - ledolezení, sportovní lezení, bouldering a rychlolezení, také chodím ke kamarádovi na lukostřelbu, ve volném čase běhám, a nějaká ta náročnější turistika ve stylu týdení túry, spaní pod širákem a těžký batoh na zádech.


Kdybys mohla navštívit minulost a změnit něco na svém životě, udělala bys to? Dobrá otázka, rozhodně ne. Je spousta rozhodnutí která bych zpětně jistě udělala jinak, ale mám svůj život ráda teď a takhle, a i drobný detail může změnit hodně věcí. Do minulosti bych se klidně vrátila, ale jen proto, abych mohla svůj život prožít znovu a nic bych nezměnila.


Jo, to je vše, teď budu mít jednu otázku naopak já na vás, ať trochu rozjedeme komunikaci, možná se nějaká otázka bude objevovat na konci každého článku, kdyby byl zájem, můžu přidávat i pár náhodně vybraných odpovědí. Je to na vás. Jaká je vaše nejoblíbenější písnička?

Budu se těšit příště ^^



Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

Ohledně toho Anime - Zkus Charlotte, je to jedno z nejlepších anime, co jsem kdy viděla, a to jsem jich viděla opravdu hodně! xd

Lila_LPTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.