Tvoření,povídky,recepty,..

Co mám nejradši na Vánocích

Ahojky! Taky všude vidíte tu přehnanou vánoční výzdobu, shon a plné obchody lidí, kteří vybírají dárky? To není zrovna to na co bychom se těšili, ale pojďme se podívat na tu lepší stránku Vánoc!! Tady jsou věci, které mám na Vánocích nejraději:


Pečení cukroví - to je jedna z nejoblíbenějších, všechny ty vůně a chutě při pečení sladkých dobrot, vždycky mám radost, když se mi cukroví povede a všem chutná. Abyste si navodili tu pravou atmosféru, můžete si k němu pustit koledy nebo jakékoli vánoční písničky.


    Tak takhle pěkně se mi opravdu nikdy nepovedou :´)


Nakupování dárků - tady je to trochu sporné, miluju vánoční výzdobu v obchodech, ale skoro nikdy nevím, co mám komu koupit, takže tam strávím celé odpoledne, ale nakonec nic nekoupím. Takže nejlepší je když se můžu podívat a všechno i prohlédnout, ale nemusím za každou cenu nic kupovat. To jsem pak úplně vynervovaná, že nic nevyberu a vůbec si to neužiju. Taky by mě zajímalo, jestli se už někdy někomu stalo takovéto, že vejdete do obchodu a tam spatříte úplně dokonalý dárek pro danou osobu, i když jste ještě před chvilkou netušili, co vybrat. Protože mně teda ne.



       

     

Vánoční trhy - tak to je pro mě klasika ♥, nejrůznější vůně od trdelníku, přes jehličí, jedlé kaštany, svařák (i když ten fakt nepiju :), až po skořici a františky. Krásné ručně vyráběné výrobky jako třeba ozdoby na stromeček nebo domácí cukroví jsou prostě typické zboží, ukryté většinou v roztomilých dřevěných domečcích. A samozřejmě nesmí chybět rozsvícený vánoční strom.


   


Pohádkyteplá deka, pyžamo, hrnek čaje nebo kakaa a televize, to je vše, co potřebujete, abyste si mohli užít nejrůznější televizní pohádky. Jsem schopná u nich strávit celý den a to ani nestíhám přepínat programy z jedné pohádky na další :´) Moje nejoblíbenější jsou Anděl Páně a Tajemství Staré bambitky. Kdo pohádky nemusí, může zvolit třeba komedii nebo jakoukoliv jinou vánoční klasiku ;)


 


Knížky ♥ - koho už nebaví pohádky, může udělat to samé s knížkou


           Tahle je fakt krásná ♥


Výzdoba - a konečně to, co dělá doma ty pravé Vánoce; papírové vločky, svíčky, světýlka, adventní věnec, jmelí a hlavně ozdobený stromeček - k tomu už ani víc psát nemusím.




Vymyslela bych toho ještě spoustu, ale tohle vám bude muset pro dnešek stačit. Klidně napište, co máte na Vánocích rádi vy anebo cokoliv jiného, protože každý komentář mě potěší. Mějte se krásně, vaše Pegge8 ♥.

                             



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.