Totální Blbosti

Výzo

Jsou tu prázdniny, krásné prázdniny...tolik jsme se těšili! Btw, to je jediný co si z té písničky pamatuju xD. Heh, všichni víme proč.... 

No nic, já si můžu konečně oddychnout. Devítka je za mnou, sice to bylo náročný jako -ehm- ale nebudu si kazit náladu! To je tak když člověk, co nemá rád školu, je rád za to že vůbec prošel. Ne dobře, náhodou to zase až tak hrozné se mnou nebylo... (kromě toho, že už nikdy nechci vidět matiku, což se nestane, protože ona mě pronásleduje skoro všude). 

Co se jinak toho zakončení roku týče: Myslela jsem že budu brečet jako želva. Ale k mému překvapení se tak nestalo a to si vemte jak moc mám citlivou povahu. Já se totiž rozbrečím při každý kravině, ale tohle...nevím, myslela jsem, že mi třeba nějak "dojde" že už ty lidi ze třídy nikdy neuvidím, že mě to přece jen nějak citově zasáhne....Ale ono nic. Jak jsem říkala, ty lidi tam jsem neměla moc ráda a asi se to i teď prostě podepsalo na tom konci devítky. 

Možná mi ty lidi začnou chybět až začnu chodit na tu další školu, já fakt nevím, třeba to tak opravdu bude, ale zatím to tak necítím. Jednou v dospělosti na ně asi budu vzpomínat, to neříkám že ne, ale nikdo z nich se se mnou ani nepřišel rozloučit. Kdyby přišli, asi bych se fakt rozbrečela, což mi ve své podstatě ani nevadí. Měla jsem tam svojí BFF a ta tam pro mě byla nejdůležitější, pro mě tam žádný jiný člověk neměl velkou cenu. Maximálně pár lidí se kterýma jsem prohodila sem tam slovo, jinak si u mě nikdo jiný místo v srdci nenašel. 

Za to jim ale všem děkuju, že mě naučili jak svět může být krutej pro jednoho člověka. V té škole mi totiž dal život hodně zabrat a musím říct, že druhý stupeň na základce byl pro mě až moc psychicky vyčerpávající a to ani nechci vědět co mě čeká na mé další cestě za dospělostí. 

To by bylo z mého loučení se základkou asi tak vše. Užívejte prázdnin :3 

Komentáře

terinka94(love fantasy)

mě čeká ještě jeden rok základky....ale vím o čem mluvíš.I když jsem skončila teprve osmou třídu,jsem i tak dost vyčerpaná.(a to říká člověk,který měl na výzo 4 dvojky,jinak jedničky)smajl

terinka94To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Prečo vždy väčšina ľudí na Wattpade alebo tu na hpd má na druhom stupni hrozné problémy so spolužiakmi? Ale mne to už je podozrivé, že proste hocikto na internete sa cíti so spolužiakmi zle, robia si z neho srandu, nevšímajú si ho a tak... zaujímavé. Lebo ako, aj u mňa to tak je, a toto so už počula, teda čítala od mnohých ľudí.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Lisek: Juu ďakujem xd

Nu hej, aj mne je lepšie keď sa tu vypíšem, lebo proste viem že tých ľudí tu asi v živote osobne nestretnem, tak som v pohode... xd

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lisek(budeme skvělé kámošky)

Lucy Lupinová: Ahoj, těšila jsem se, že se ozveš xd
Co se komentáře týče, tak ano, všimla jsem si spousty podobných článků a to sem skoro vůbec nechodím. Podle mě lidé hledají útěchu v psaní článků a tím se tak zbavují těch starostí, jako například já. Vždy když o tom napíšu, cítím se vždy o něco lépe smajl Avšak není to tak u všech.

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.