Totální Blbosti

Among Vampires 2/4

Každým dnem jsem na něj myslela stále častěji. Už ani nedokážu myslet na nic jiného. Dnes právě vyrážíme na výlet. Jede celá třída. Max sedí úplně vzadu, to znamená, že já si sedla úplně do předu. On jen zíral z okna a nevšímal si nikoho ani když na něj učitelka volala, byl úplně mimo. Tohle většinou na výletech dělám já, ale dnes ne. Ještě, že tam byla Kim, jinak bych asi seděla s Jenny, jelikož tu nebyla její BFF Rachel. Při příjezdu na místo už byla skoro tma.

 

Třídní výlet trval dva dny, protože jsme spali pod širákem. Já a Kim jsme byly docela daleko od ostatních. Rozdělali jsme ohýnek a vyprávěli si historky. Max šel spát jako první. Když šli i ostatní, byl  už vidět měsíc.

 

Zase se mi o něm zdálo. V duchu jsem doufala, že nemluvím ze spaní, aby to nikdo neslyšel. Naštěstí ne...Naopak jsem dlouho nemohla usnout, protože Jenny strašlivě chrápala, takže se skoro nikdo nevyspal a všichni záviděli Maxovi, že šel spát tak brzy. Určitě, ale netušili, co se děje v jeho snech, ani já ne...Ráno měli všichni kruhy pod očima až na Maxe, Jenny a mě, protože já se vyspala aspoň trochu, zatím co jiní nedokázali usnout vůbec.

Na místo oblíbenkyně třídy se dostala zase Elis a vy už asi víte proč...Protože nechrápala. Při návratu domů všichni do jednoho odpadli a celý den prospali. Já se však zaměřila na něco úplně jiného.....

 

Pokračování příště.... 

 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.