Totální Blbosti

Nejsem tak blbá, jak jsem si myslela XD

                                                               Vítám Vás u dalšího článku.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Asi každý, kdo tento článek čte zná tuto populární soutěž. Vy kdo si myslíte, že jste asi pravděpodobně ti netupější lidé na planetě si můžete oddychnout, protože nejste...Toto video Vám to jasně dokazuje :D, ale pokud si stále myslíte, že jste nepobrali ani kapku inteligence zkuste si online hru: Milionář (Já osobně se dostala na první záchytný bod - 1000 a to ještě ke všemu s malou nápovědou, pak mě to přestalo bavit XD). Zde máte ovšem výhodu, že si to můžete vyhledat XD.

                                                   Připomeneme si také nejvyšší výhry...

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tento pán vyhrál 2 500 000 Kč (Já bych se nedostala ani na 80 000)

 

Abychom nebyli jen u české verze mám tu i něco zahraničního. U tohoto obrázku bylo napsáno: Největší frajer! Při finální odpovědi zavolal příteli na telefonu, jen aby mu řekl, že vyhrál 1 000 000.

 

Zde máme další video, které obsahuje záznam ze soutěže, kde tento pán vyhrál 2 500 000 Kč. Myslím si, že víc už jich znát nepotřebujeme XD.

 

No já abych řekla pravdu, tak by mi vůbec (>:D XD) nevadilo mít takových 10 000 000, na kontě (XD). To je pro dnešek vše a když článek vypadá v celku krátce, tak si nemyslete, že to bylo jednoduché sestavit, něco smysluplného. Tak se tu mějte asi někdy příště, AHOJ!  

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.