Totální Blbosti

Vlčí Doupě - 7 - Ze zálohy

Taky Vás naštve, když si naplánujete, že v sobotu budete spát do dvanácti, ale už v devět Vám někdo zavolá a pak s Vámi telefonuje do odpoledne?! 

-----------------------------------------------------------------------

Stmívalo se. Večer byl tichý, až do doby, kdy se válečníci princezny Avie dali do výcviku. Mezi vlky trénoval i princ Lukas a princezna ho pozorně sledovala. Věděla, jak se válčí a tak mu občas ukázala, jak se má bránit a tak dále. V půlnoci už každý spal, ale nikdo netušil, že Astrol už je skoro u lesa i se svou armádou vlčích bojovníků. Když se dostal k srdci lesa, neboli "zámku" vlků, dal pokyn k útoku.

 

Avia, která se rychle probudila se vydala za Lukasem. ten už dole bojoval s hlavním vůdcem - Astrolem. Princezna si stoupla za nepřítele a mrkla na svého spojence. Odlákala pozornost Astrola a Lukas ho jedním mávnutím mečem odrovnal. Fabián, který nebyl ještě tak zdatný se schovával. Bál se jako nikdy předtím. Boje neustávali až nakonec....Padl i ten poslední voják z nepřátelské armády. "Dokázali jsme to!" křičeli zbylí vítězové. "Jdeme si lehnout....Všichni jsme nejspíše unavení...." řekla Avia a odešla do ložnice. Všichni ostatní zalezli do svých pelechů.

pokračování příště...

Sorry za krátkost :"(  

 

                  

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.