Totální Blbosti

Co bláznivého dělám s BFF? (2)

Ahoj, jsem tu zase! V prvním díle jsem vám psala co jsme dělaly s BFF u nich doma a co nás jako kámošky spojuje. Dneska vám povím v další části, něco úplně....No...nechte se překvapit...

__________________________________________________________________

Co děláme po škole:

V pondělí chodíme na hřiště kousek od školy. Máme na to zhruba hodinu, po tom, co skončí poslední hodina, protože ona jezdí do školy i ze školy busem. Děláme tam fakt kraviny. Natáčeli jsme tam videa, ale na internet je nedáváme. Nejvíc si hrajeme na houpačce pro dva. Jedna drží a druhá se snaží jakýmkoliv způsobem sjet dolu. Je to těžký, protože pokaždé to musí být jiný způsob (upozornění: Vy to nezkoušejte =D). Tento týden jsme to zkoušely na opak, že jsme lezly nahoru a musím říct, že ani jedna nemá tu sílu, aby tam vylezla.

PS: Tenhle obrázek se mi hrozně líbí :D. 

 

O co se nejvíc hádáme: 

Nejvíc se hádáme o IQ. Jo je to tak a nedělám si srandu =D. Bohužel se nemáme proč hádat, protože ho stejně máme obě jako tykve =D.

 

To je asi vše z dnešního dílu...Takže pokud chcete ještě další díly, určitě napište dolů do komentářů, abych vám mohla když tak vyhovět :). Tak zatím ČČ! 

  

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.