Totální Blbosti

Co by se stalo, kdyby...

Opravdu dlouho jsem přemýšlela nad dalším článkem a nakonec jsem dostala nápad udělat článek o našem "nepotopitelném" TITANICU. Občas takhle mrknu na pár videí a i když jsem viděla filmovou verzi z roku 1997, jen dvakrát, tak by mě zajímala jedna věc...

• Co by se stalo kdyby se Titanic nepotopil a doplul by do cíle?

To je hlavní důvod proč tohle píšu. A co si myslíte vy? Vaše návrhy co by se s touto lodí stalo mi můžete psát do komentářů. A co si myslím já?  

Já si myslím, že...

 

By se asi nic moc nezměnilo. Ve filmu vykládají, jak se TITANIC dostane do novin a to se stalo, akorát ne tak, jak si to asi všichni mysleli. Kdyby totiž ti konstruktéři nebyli (s prominutím), takoví blbci a dali tam víc těch člunů pro záchranu, tak by přežilo nejspíš mnohem víc lidí. Takhle jich tam chcíplo přes 1 500. Dokážete si představit, že když ti lidé nastupovali na ten parník, tak byli rádi jak blechy a pak nakonec zjistili, že už se s blízkými osobami možná už nikdy neuvidí? Ale to jsem asi odbočila, co? Tohle celé si myslím já..

Omlouvám se za krátkost článku, ale moc mě toho nenapadlo... 

 

Komentáře

Simka39VIP(Girl´s Dream)

Jako... já jsem ten film viděla jen jednou. Upřímně je mi líto teda hlavně těch nejchudších - Ti tam totiž zemřeli skoro všichni, ale abych byla spravedlivá, je mi líto všech. Nejhorší je, že když byla na Titanicu rodina, dostali se zpátky třeba jenom děti.

Zkráceně... je mi opravdu líto všech, kteří zemřeli, a i těch, kteří si tuhle hrůzu museli prožít.

Simka39To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.