Ta.Nádorová.Adéla

Řešení domácího psychického násilí

Záznam z deníku:
2.12.2018
Napsala jsem zprávu na mail učiteli, kterému nejvíc věřím, že si s ním potřebuji v pondělí promluvit o tom co mě trápí.
3.12.2018
V pondělí ráno jsem stála před jeho učebnou a on si mě pozval dál abych se mu teda svěřila. Řekla jsem mu, že táta na mě křičí i kvůli malé chybičce, kterou udělám. Ponižuje mě před ostatními, na veřejnosti, před příbuznými. Křičí na mě sprostá slova a vůbec nerespektuje moje soukomý. Že mi klidně BEZ KLEPÁNÍ vtrhne do koupelny, když se koupu a začne na mě ječet abych vylezla z vany. Někdy se mi vytvoří v hlavě takový blok, že když na mě křičí nedokážu skoro nic dělat ani mluvit. Nedokážu se soustředit na nic jiného než na čistý strach.

On mi řekl, že v takový situaci nemá na to specializaci a poradil mi abych zašla k nový školní poradkyni. 
Tak jsem za ní šla a ona mi na to řekla, že to MÁM PŘEKONAT, že brzy odejdu na střední a pak se od rodičích odstěhuji. Dělá si ze mě prde*? Rada na hovn*. Mě by zajímalo, jak by se cítila ona, kdyby jí někdo od dětstvý psychicky týral a ona by se někomu hodala svěřit a ten někdo by jí řekl, že to má překonat.

Poté jsem řekla tomu učiteli co mi poradila a on se mnou souhlasil, že to není moc dobrá rada. Nabídl mi, že mi najde nějakou dobrou psycholožku, která by mi mohla pomoc.

Člověk, který by měl pomáhat (např. ta výchovná poradkyně), tak vůbec nepomáhá a měla jsem náladu ještě horší než jsem k ní šla. Člověk, jako on, který není výchovný poradce, tak mi skvělě pomáhá a moc mu za to děkuji.

Život není fér. 

Děkuji všem, kteří to dočetli až sem. 

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

A co ti měla říct? Myslíš si, že tvého otce nějak přesvědčí, aby se k tobě choval lépe? Nebo ti měla nabídnout děcák?

Ber to tak, že jsi to zvládala celý svůj život, tak další půlrok to musíš zvládnout taky. Pak se to zlepší, protože ho přeci jen nebudeš vídat tak často smajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.