Ta.Nádorová.Adéla

Nejspíš jsem ztratila nejlepší kamarádku..

Jsem už bez kamarádů.. Moje bývala nejlepší kamarádka se kterou se znám už od dětstvý se na mě vykašlala. Radši se kamarádí s nějakou Veronikou, která si hraje na něco, co není..
Pokaždé, když jsem s nima byla venku tak se ke mě Lída chovala jakobych byla vzduch.. Pokaždé, když jsem něco řekla tak se Lída urazila a obrátila slova proti mě a pak se chová před Veronikou jakby mě porazila.. Pokaždé, když jsem s nima byla venku tak byla Lída na mě sobecká a já vím, že takový nikdy nebyla.. Mám jí věřit, že mě furt bere jako nejlepší kamarádku nebo ne? Bylo by jí jedno kdybych se zabila nebo ne? 
Jo.. jako občas na mě promluví, když je s Veronikou ale jen proto aby necítiila vinu, že se na mě vykašlala.. Myslím si, že jakmile půjde na zdrávku, kde je i její nejlepší kamarádka Veronika, tak už se mnou nebude bavit..
Ať si je radši ve skupině na referát s Hynkem aby nedostala kvůli mě špatnou známku ale že já dostanu špatnou známku to jí nezajímá. Už se chová jako Hynek. Radši myslí jen na sebe a ne na ostatní.. na nejlepší kamarádku.
Je na mě naštavná, když jdu spát pozdě. Je na mě naštvaná, když jdu spát brzo. Hlavně, že ona chodívá spát vždy až ve tři hodiny ráno.. Hlavně, že mi říká abych nekouřila cigarety, abych se nelíbala s klukem kterého jsem právě poznala, abych nepila alkohol a energy drinky. Ale ona tohle všechno dělá..
Jednou ale fakt jednou jsem vyzkoušela cigaretu a hned z toho dělala povyk jakobych byla nejhorši osoba na světe..
 Jasně.. proč by semnou se Lída a Veronika kamarádili? Jsem odpad téhle spolešnosti. Oni mají užasné rodiny které jim dovolují všechno. Které na ně nekřičí za blbosti. Já pocházím z rodiny kde je jen řev, hádky a psychické (občas fyzické) násilí. Pocházím z rodiny která mi nic nedovolí- jest do vedlejšího města, projest se na kole, koupit si kytaru..
Hmm.. stále vidíte důvod proč by se mnou někdo kamarádil?

Vzpomínám si jak se mi krapet rozbil mobil a táta na mě křičel, když Lída byla poblíž. Bylo mi z toho na hovno.. Když jsem s Lídou odešla ven tak jsem jí poprvé objala a brečela jsem..

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ja vidím veľa dôvodov prečo by sa niekto mal s tebou kamarátiť. Si dievča ako každé iné, si normálny človek, ktorý má len viac problémov ako ostatní. Praví priatelia by sa s tebou priatelili aj cez to všetko, snažili by sa, aby si sa necítila sama.

A to že robí pre jednu cigaretu povyk, pre alkohol a tak, to ju aj celkom chápem. Ja by som sa tiež zbláznila, keby moja kamarátka zafajčila, čo i len raz, a to by nemusela byť najlepšia. Aj keď by som to isté robila. Keď raz začneš, je ťažké prestať, zrejme len chce, aby si sa mala lepšie, aby si bola lepší človek ako ona...

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.