Ta.Nádorová.Adéla

Pár faktů o mě

Ahoj rozhodla jsem se, že napíšu pár faktů o mě. První tři budou trochu netradiční.

 Adéli dotyk.
1) Když jsem byla ve třetí třídě moji spolužáci vymysleli hru "Adéli dotyk". Ta hra spočívala v tom, že můj dotyk přenáší rakovinu a všelijaké nemoci. Poté se ta hra rozšířila do jiných tříd a všichni se mě začali štítit a vyhábat obloukem.
Zkoušela jsem to řešit s učiteli ale nepomohlo to, ta "hra" se hraje až dodnes a to jsem v deváté tříde.

Trhala jsem si vlasy.
2) Když jsem byla v páté třídě na konci školního roku jsem si trhala svoje vlasy. Žáci vymysleli pomluvu, že si trhám vlasy kvůli tomu, že se bojím hororové postavy Samary. Avšak pravda byla krutá a jiná.
Pravda byla, že jsem si trhala vlasy kvůli mému tátovi, protože křičel na mě a bil mě. Byla jsem kvůli němu každodenně ve stresu.
Doktorka navrahovala rodičům abychom jeli k psychologovi ale jakmile jsme vyšla s rodiči z ordinace a pak jsem si sedla do auta, tak na mě táta křičel, že jsem blázen a další sprostá slova.
Dodnes toho lituji, co jsem si udělala.

Kvůli tátovi v nemocnici.
3) Další fakt je ten, že když mi byli asi čtyři roky, tak jsem se dostala kvůli tátovi do nemocnice
Byl krásný letní slunný večer a já jsem si hrála na zahradě s pískem. Za chvíli na mě táta křičel abych šla už domů ale mě se nechtělo. No tak mě vzal pevně za ruku a když jsem se mu snažila utéct, tak mi flákl rukou do hlavy, že jsem padla hlavou na beton. Dělalo se mě na omdlení a motala se mi hlava.
Mamina přemluvila tátu abychom jeli do nemocnice a táta po přemlouvání souhlasil. Boužel si nepamatuji, jak to dál pokračovalo.

Ale teď si dáme kratší fakty o mě:

4) Jsem šílený introvert
5) Miluji tmu. Já jí natolik miluji, že mám celý dny zatažený záclony v pokoji :D (Rodičům to vadí ale psst...).
6) Chtěla bych hrát na kytaru ale táta mi to nechce bez žádneho důvodu dovolit.
7) Hodně ráda píšu příběhy, dokonce jsem to dala pár učitelům přečíst :)
8) Mám diagnostikovanou úzkostní-depresivní poruchu už od první třídy.
9) Ráda fotím přírodu.
10) Veřím na duchy a ráda s nima komunikuji.

Doufám, že se Vám můj další článek líbil a pokud ANO dejte mi to vědět do komentáře.
Zatím ahoj.

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nehodlám se dohadovat, jestli je to pravda nebo odporné lhaní. Co třeba napsat někdy něco pozitivního? Každému se někdy stalo něco dobrého, má dobrou vlastnost, velkou zálibu. Ano, psala jsi, že máš ráda psaní, ale proč nerozvedeš to? To pozitivní? Nechci slyšet, že nic pozitivního se ti nikdy nestalo, protože pak už nejsi člověk. Pak už jsi jen klubíčko černé vlny. Zkus si sednout a napsat něco, kde se nebude mluvit ani o tvém násilnickém otci, ani o tvých nesčetných nemocech. Napiš o něčem, co tě baví a nemíchej do toho, proč jsi támhleto nemohla a že tamto je přísně zakázané, anebo že ti cokoliv brání v té aktivitě. Článek s minimem negativismu, je to takový problém? Ne. Věř, že ani pro tebe ne.
Přeji pěkný zbytek dne.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

2) Trhala jsem taky vlasy a teď je trhám kvůli kuličce ve vlasu a doktorovi mě neodváželi a v 1. a 2. a chvíli ve 3. třídě jsem měla hroznou asistentku. Doma to nemáme taky lehké.

kajazTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Pekný článok, často sa stretávam s ľuďmi práve cez internet, ako tu, čo majú smutné osudy. A uvedomujem si, že moji rodičia sú naj na svete, aj keď som si to nemyslela...

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

adela-kloudi

Lucy Lupinová: Často lidi, kteří píšu blog mají smutné osudy ale chtějí se svěřit, protože to dál nemohou unést a potřebují se svěřit, stejně jako já.

adela-kloudiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.