Ta.Nádorová.Adéla

Kvůli mě zemřel člověk

Určitě se ptáte jestli jste přečetli správně název a nemáte problémy se zrakem ale boužel nemáte.

Byl den 22.9.2018 a čas 18:30:
Šla jsem s kamarádkou Lídou a Verčou na vystoupení jedný hudební skupiny jenže jak jsme tam šli, tak jsem si všimla, že kousek od garáží leží na louce jeden chlápek. Já jsem na to holky upozornila, ale ty my jen na to řekli, že je nejspíš opilej. Měla jsem divný pocit, když jsme odcházeli, jakobychom neměli odejít a tomu chlápkovi pomoc.
Když jsme od toho chlápka odcházeli, tak okolo něj procházeli lidé a projížděli auta ale nikdo mu nešel na pomoc.

Pak když jsme se vraceli z tý akce, mohlo být okolo 19:45 a ten chápek tam stále ležel. Nejdříve jsem na to upozornila holky, protože kdyby nebylo mě, tak by se ho ani nevšimli.
Chvíli jsme se dohodovali jestli máme k němu jít a zavolat mu popřípadě sanitku. Verča už měla připravený mobil a já s Lídou jsme tomu chlápkovi pomáhali vstanout.
Choval se malátně, furt se pohupoval a ani z něj nebyl cítit alkohol. Zeptali jsme se ho jestli nechce zavolat sanitku ale on na to, že ne, že musí jít do práce. Avšak nám také řekl do jaké města chce jít (město nezveřejním kvůli soukromý) ale to město je vzdálený 5,5km od našeho.
On chtěl jít po silnici, kde zrovna jezdili nejvíc auto, protože tam byla přeci akce a byla už tma.
Chvíli jsme ho pozorovali jak jde ale odešel..

Další týden měli napsáno v našech novinách, že ten chlap dne 22.9.2018 zemřel. Já si to dávám za vinu.. neměla jsem ho nikam pouštět a raději jsem mu měla zavolat sanitku.. už nikdy nedopustím aby kvůli mě zemřel další člověk..
Budu si to navždy dávat za vinu a když zemřu, tak se mu v nebi omluvím.. 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Nikdo nikdy nemůže vědět,co se stane.Nevičítej si to.Nemůžeš za to.Nikdo z nás neví dne ani hodiny kdy umřeme.Já takhle náhle přišla o kamarádku.14 dní byla úplně v pohodě,dělali jsme blbosti další týden odjela z intru dřív kvůli doktorovi,ale nedošla tam protože v tu noc před doktorem náhle zemřela a my se to dozvěděli z jejího profilu.Já si do nedávna vyčítala,že jsem s ní netrávila čas a byla venku ale nemohla jsem tušit,že se to stane.Nemůžeš za to.Udělala jsi co si mohla smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

aanneezzkkaaVIP(Lovci)

Chtěla jsi mu pomoct. To je sám o sobě velmi šlechetný čin a nemohla jsi vědět, že se to stane. Ten člověk za sebe měl také určitou zodpovědnost a ty jsi udělala, co jsi mohla. A třeba pokud bys ho chtěla zdržet, mohl by se bránit a ublížit ti. Rozhodně bys se kvůli tomu neměla trápit, ba naopak být ráda, že jsi mu alespoň trochu pomohla.

aanneezzkkaaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Veronika Brhelová

Ahoj určitě si to neber za vinu! Nemohla si čekat že by se něco takového mohlo stát! Si velmi statečná! Hele znáš kampaň 1/10? Hele ty bys tam mohla být! Sice je ta kampaň 1/10 na autonehody..Ale je to jedno! Pokuď si řekla že nikdo jiný nezastavil (řidiči a kolemjdoucí) tak by se to dalo počítat! Klobouk dolů! Si hodně statečná! A fakt si to neber za vinu! Stal se mi podobný případ! Drž se! smajl

Veronika BrhelováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Některé situace se nedají předvídat. Vy jste se ho aspoň šly zeptat, jestli je v pořádku, když jiní neudělali ani to. Za nic nemůžeš.

konemyTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

K tej prvej vete - problém so zrakom mám, lebo namiesto "nemáte" som prečítala "máte"... ale to sa v tejto situácii asi nehodí...

Nezomrel kvôli tebe, nevyčítaj si to. Nevedela si, že zomrie. Bol to cudzí človek, nepoznala si ho, mohol sa takto malátne správať normálne (ja osobne som často malátna, to pre môj nízky tlak). No nechcem to takto hovoriť, pretože ja som tam vtedy nebola...

Lucy LupinováTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.