Ta.Nádorová.Adéla

Láska a orientace

Ahoj máme tu další díl do mého blogu.
V tutom dílů jsem se chtěla svěřit o mojí orientaci. 

Bude to pro mě krapet těžší napsat protože to o mě nikdo neví. Jen kamarádi. A začala jsem si to uvědomovat teprv nedávno.
Už od školky jsem si začala uvědomovat, že mám "zvláštní" pouto k holkám a víc jsem si hrála s autíčkama než s panenkama. Chovala jsem se víc jako kluk než holka. 

Někdy v 7.třídě jsem měla kluka ale dlouho to nevydrželo. Nevím pravý důvod proč jsme se rozešli ale nejspíš jsem mu neuměla dát takový ty "city". Prostě nebylo to ono co jsem si představovala..V té době jsem se také stihla zamilovat do mé nejlepší kamarádky, která o tom neví. Nejspíš jsem jí to neřekla, protože se bojím jak na to bude reagovat, protože se známe už od školky. 
Nedávno asi před měsícem jsem se zamilovala do kamarádky kterou znám přes facebook a svěřila jsem se jí, že jí mám ráda. Ona se začala divit, že jí chybím protože jí znám jen krátkou chvíli. Ale když miluji, tak miluji celým srdcem. Ta kamarádka je trans (z holky na kluka a zatím operaci nepodstoupila). Když se nad tím zamyslím, tak to je vlastně ona kdo mi pomohl uvědomit kdo právě jsem.

Jsem transgender a bisexuálka

Samozřejmě budu dál psát v ženském rodě aby vás to nemátlo :)

V neděli mi moje kamarádka, se kterou se znám skoro od dětstvý napsala, že by jí zajímalo jaké to je chodit s holkou a zeptala śe mě jestli s ní nechci chodit. Já jsem jak pako napsal, že nevím a ona na to, že si to mám rozmyslet..
Co si o tom myslíte vy?


Zatím ahoj :)

Komentáře

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Dřív jsem taky byla úplně hloupá, ale naštěstí to přešlo. smajl Hah, prej trans smajlsmajl a bi smajlsmajl no to se válím smíchy.
Svýho času jsem si taky myslívala, že jsem trans (kluk na kluky) a naštěstí to s odchodem puberty přešlo. To jsou ale hovadiny tohle smajl
To je asi jako: ,,Ahoj, jsem Anička ze Středočeského kraje. Je mi 12 let, mám ráda růžovou a jsem bisexuálka. Mám ráda koně a hledám si IBFF." Hodně štěstí Aničko, všichni věříme, že ji najdeš.... ne, stejná debilita smajl

luke castellanTo se mi líbí -1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Počkej... jak jsi z toho přišla na to, že jsi transgender?

A ten "vztah" s klukem v sedmé třídě nemusí nic znamenat, takto kamarádka je na holky, ale s klukem byla, když jí bylo málo, protože upřímně, v tom věku je to jen takové kamarádství a možná trochu snaha být zajímavější... smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Je to úplne v pohode, ja osobne sa cítim divne lebo niekedy mám pocit že som bi, niekedy že nie, mení sa to z minúty na minútu a myslím, že v takomto veku je ešte príliš skoro hovoriť o presnej orientácii.

Ale čo viem iste je to, že som asexuál. A poznám jedného úžasného chalana, čo robí cosplay, ktorý je tiež transgender (pôvodne je dievča, ale praje si, nech ho všetci oslovujú v mužskom rode a berú za chalana), a vďaka nemu som si uvedomila, že sa za to netreba hanbiť, že všetci sme ľudia nech máme akúkoľvek orientáciu. ♥

Lucy LupinováTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.