Something interesting

Herečka, zpěvačka...o koho jde?

Ahoj :D,

kdo sleduje Prolhané krásky, určitě ví, o koho se jedná. Chtěla bych vám trochu přiblížit jednu zpěvačku/herečku, která si zahrála hlavní roli ve filmu Moderní popelka: Byla jednou jedna píseň. Jedná se o Lucy Hale.


Lucy Hale

  • celým jménem Karen Lucille Hale
  • narození: 14. června 1989 v Memphise ve státě Tennessee
  • americká herečka a zpěvačka.
  • Má dva sourozence, sestru Maggie a nevlastního bratra Wese.
  • Výška: 157 cm

Lucy nechodila do školy, měla domácí výuku. Když jí bylo osm let, začala chodit na hodiny zpěvu a později si přibrala i hodiny herectví, kde oboje kombinovala. V roce 2003 debutovala v talentové show American Juniors. Na základě hlasování byla vybrána mezi pět nejlepších poté, co zazpívala hit z 90.let Call Me.


Ve svých 15letech se s matkou přestěhovala do Los Angeles s nadějí, že se uchytí ve světě showbyznisu. Proto začala chodit na různé castingy a dostala malou první roli v seriálu "Drake a Josh" a v dalších seriálech jako jsou "Jak jsem poznal vaší matku", "Kouzelníci z Waverly Place", "Sesterstvo putovních kalhot 2", "Bionic Woman" a ve spoustu dalších.


Všechny tyto role jí dopomohli k hlavní roli v ABC Family seriálu Pretty Little Liars, který je natočený na motivy knihy od Sary Shepard, kde hraje Lucy jednu ze čtyř hlavních postav, Arii Montgomery. V roce 2010 vyhrála kategorii Televizní herečka cen Teen Choice Awards za roli Arie Montgomery.


  V lednu 2010 se objevila v seriálu CSI: Miami a v srpnu ve filmu Vřískot 4 jako Sherrie. V lednu 2012 byl odvysílán film Moderní popelka: Byla jednou jedna píseň, ke kterému nahrála soundtrack. Tam hrála hlavní roli Katie.



3.června 2014 vydala country album Road Between.


A na závěr kousek rozhovoru:

3.6.2014
TIME: Co se ti tak na country hudbě líbí?
Lucy: Ze všech různých hudebních žánrů country písničky vypráví krásné příběhy. Vždycky jsem ty detaily
v textech zbožňovala. Vždycky jsem si našla spojení s texty písní, i když jsem byla ještě malá holka. Když jste malí, milujete čtení příběhů a sledování filmů, a nějak tak to je i s country. Takže ze stejného důvodu, ze kterého jsem to milovala jako dítě, to miluju i teď jako dospělá. Zjistila jsem, že s country hudbou se dá hodně ztotožnit, a podle mě může interpret doufat právě v tohle – že jeho písničky k někomu promluví.


Snad se líbilo, pokud ano, budu ráda za každé + či komentář :D


Sagka :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.