Something interesting

10+1 Aprílových žertíků

Ahoj :D,

všichni víme, že je zítra Apríl. Ale málokdo má už vymyšlené aprílové vtípky, kterými svou oběť zaručeně dostane. Já mám vymyšlený jeden lepší vtípek, ale jinak taky zatím nic, jelikož sestra už je velká a říct jí, že má na hlavě pavouka, to už na ni neplatí.




Takže tady je pár tipů na aprílový vtípek:




1. Nalakujte mýdlo bezbarvým lakem


WOW, to chci vyzkoušet. Když mýdlo nalakujete bezbarvým lakem, nikdo to nepozná (lak je průhledný), ale zato nepůjde nikomu si namydlit ruce. Dost dobrý tip a hodně se u toho nasmějete.




2. Peníze na zemi


Jednodušší varianta je, vzít si nějakou menší minci a přilepit ji na zem. Pak jen sledujte reakce spolužáků, jak se snaží odlepit minci ze země. Má to nevýhodu, na závěr ji budeš muset odlepit ty.

A druhý způsob: Vezmi si nějakou větší bankovku (500, ale stačí i 200) a přivaž ji nenápadně na provázek. Pak ji nech ležet na ulici, konec provázku si vem a schovej se za roh. Nejeden člověk bude chtít sebrat peníze a vy jenom cuknete s provázkem :-D Vyzkoušeno!




3. Cibule v čokoládě


Pečete, vaříte, kuchtíte rádi? Pak bude pro vás snadné "obalit" cibuli v čokoládě a říct ostatním, že to je jablko v čokoládě. Ovšem vaše obět si do toho musí hned kousnou, když to rozkrojí, pozná, že to je cibule a vy si pak neužijete legraci. Pokud máte mladší sourozence, tak těm to radši nedávejte, abyste z toho neměli problém.




4. Změna toalety


Toto chce uskutečnit na nějakém místě, kde mají toalety označeny černými nálepkami a kde to tvá obět nezná. Jednoduše si z černé lepicí pásky vystřihneš pravidelný lichoběžník a ten nalepíš jako sukni na panáčka označujícího toalety pro kluky. Pak pošli svou obět na záchod :-D




5. Oreo sušenky s pastou na zuby


Vadí vám, že kdykoli si dáte tuhle pochoutku, všichni se kolem vás seběhnou se slovy: "Dáš mi kousek?" Tak sušenku jednoduše rozpul, odendej od sebe horní a spodní vrstvu, a slep je k sobě zubní pastou.




6. Budík


Chodí tví rodiče spát v rozumnou dobu? Pak chvíli počkej, neusni, potichu se vkraď do jejich rodiče a přeřiď jim budík. Buď jim můžeš nastavit zvonění na dřív (třeba o hodinu) anebo jim přeřit ručičky u hodinek, ale zvonění nechej tak, aby zvonilo v pravý čas (př. 7 hodin). Rodiče tedy uvidí na svém budíku, že je 8 hodin a zděsí se, i když doopravdy bude o hodinu méně. Pozor, neudělej to naopak, aby tví rodiče nezaspali doopravdy, to by už nebyla legrace, ale průšvih.




7. Balonková lavina


Je to jednoduché, ale bylo by dobré, kdybyste na místě, kde se má žertík uskutečnit, byli jako první. Jednoduše koupíte pár balonků, ty nafouknete a přilepíte na dveře tak, aby to vypadalo, že je pokoj plný balonků. Jaké pak bude zděšení toho, komu pokoj patří, když si bude myslet, že má zabalonkovaný pokoj?




8. A co třeba gejzír s kolou?






9. Došel toaletní papír!


Jednoduše seberte ze záchodu pravý toaletní papír a místo toho vyrobte z papíru totožný toaleťák s tím rozdílem, že ten váš nebude obsahovat žádný toaletní papír.




10. Fuj, fuj na záchodovém prkýnku



Toto je velmi jednoduché, prostě udělejte z ruličky od toaleťáku cosi připomínajícího lidský "výtrus" a to umístěte na záchodové prkýnko :-D






BONUS: 11. Citát


Toto je můj vtípek na zítra, který rozhodně použiju: Mám udělanou kartičku a na její přední straně je napsané: Při požáru obrať. Samozřejmě, že každého bude zajímat, co je na druhé straně, takže kartičku obrátí a tam je napsané: "Teď ne, ty vole, jen při požáru." Nikdo mi za to sprosté slovo nemůže nic udělat, jelikož je na kartičce připsáno: Citát: Jiří Šlitr. Takže to můžu použít i na učitele (což asi neudělám)



Já opět doufám, že se vám dnešní článek líbil, můžete něco využít, velmi reálné je třeba mýdlo s lakem na nehty. A do komentářů napište, co chystáte vy na zítra, třeba něco z toho použiju :D


Sagka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.