ღCreative blogღ

Vánoční krádež - to snad není možné !

Ahoj, vítej v ღCreative bloguღ !

Radši nebudeme zdržovat a přejdem rovnou na věc ! Tímto článkem bych vás chtěla varovat před velkým neštěstím díky jiným lidem, které se může stát i vám !

______________________________________________________________________________


Páni... ještě stále se z toho nemůžu vzpamatovat.

Takže, přišla jsem domů, otevřela dveře... a nikde nic ! Úplně prázdno! Všechno pryč !

Nedokážu uvěřit, že to mohl někdo udělat takhle před svátky ! Prostě je to hrůza ! Takže teď sedím u pc a snažím se zklidnit. Vážně to nechápu, je to strašné. Rodiče mezitím volali poldy. Snad zjistí, jakej krutej dement mi sežral celej adventní kalendář !!!


______________________________________________________________________________


Tento a podobné vtipy  kolují na facebooku už mnoho let a já si nemohla pomoct a prostě jsem to sem musela dát. Minulý rok jsem pár lidiček napálila v síni slávy, takže by mě zajímalo, jak jste na tom vy ? Napálila jsem vás ?  Jestli ne, nevadí, snaha byla, Ket. : D 



Tak doufám, že se vám článek aspoň trochu líbil a trochu jste se pobavili. : ) Mějte se krásně a nedovolte někomu, aby vám vyjedl adventní kalendář ! 

vaše KET ^^

Komentáře

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

smajlsmajl. No tak to byl dobrý článek. smajlsmajl. Mě si nenapálila. No, teda na začátku, ale jak si psala to s tím sežraným adventním kalendářem, tak mi to došlo. smajlsmajl. Pamatuji si, že jsem minulý rok četla podobný vtip smajlsmajl.
A ne, ještě jsem nikoho s tímhle nenapálila, ale možná to tento rok udělám smajlsmajl

CatherineTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.