Believe in Dreams

Jarní móda, příroda, vztahy

HI GIRLS!

 

No ehm....Omlouvám se, že jsem zase dlouho nevydala článek, ale takhle to teď bude pořád. Baví mne být nespolehlivá...xD

Takže . Dnes tu bude jarní článek, pocity co prožívám a nádherné oblečení, které představují značkové časopisy...

Jen pro upřesnění:  nejsem módní maniak, pouze mne baví prohlížet si časopisy s oblečením a pak ho kreslím. Líbí se mi, kolik různých návrhářů se trefilo do mého stylu, ale zároveň mne štve, kolik jsou lidi schopní za módní značkové kousky zaplatit.

 

 

VZTAHY

Začíná jaro, což pro mnohé z nás znamená navázat ve společnosti nové vztahy, ale často to narazí na zásadní problém: zapomeneme na ty staré.

Abych to upřesnila. Existuje několik důvodů, proč na jaře chceme začít s přátelstvím. Začíná být venku hezky a už máme plné zuby školy, do které jsme se přes zimu museli pořád učit. Sluneční paprsky a jarní travička nám dává pocit uvolnění, štěstí a my chceme mít kolem sebe lidi, které s námi budou chodit ven, smát se s námi a budeme parta ,,forever".

Mezitím ale začnou žárlit přátelé, kteří s námi byli přes zimu, což vede k hádkám, nedorozumění a nenávisti.

Sama jsme to prožila, teď na začátku jara. Snažila jsem se bavit s více lidmi, což upoutalo pozornost jedné mé bývalé kamarádka, která mi následně začala nadávat, za to že jsem se změnila. Nepochopila, že jsem se nemusela změnit já, ale NĚCO v mém životě. A ta změna se týkala toho, že jsem se začala méně stresovat ohledně testůa  školy celkově, prostě jsem splynula se školou a nechala se unášet jejím proudem. Později jsem zjistila, že ,,kamarádka" se se mnou bavila pouze kvůli mému bráchovi a využívala mě . Ale jaro ´mi dává naději, že se z téhle situace nějak osvobodím, a přenesu se přes ni. Jaro, mi dává naději stejně jako všem ostatním.

 

PŘÍRODA

Venku začíná být hezky, sluneční paprsky se dotýkají našich smutných tváří a tající sníh nám dává za pravdu, že nic není věčné. Něco končí, něco začíná. Končí zima, období smutku, sněhových vánic a neojedinělých vánočních smíchů. Začíná jaro, období naděje, lásky a relaxu, končí stres a začíná smích a štěstí.

Spousta lidí miluje zimu a její vločky, já zase zbožňuju a žiju jarem. Tímto ročním obdobím pro mě končí bolestné vzpomínky na události, které se udály v minulosti a začínám ,,opravdově žít". 

 Patřím mezi ty, kteří zbožňují první paprsky, zelenou travičku, azurové nebe a rašící pupeny stromů. To vše nám mimo nové životy nabízí jaro.


 

 

 JARNÍ OBLEČENÍ

 Nedávno jsem si prohlížela katalog s jarním vydáním, a nestačila jsme žasnout , jaké nádherné vzory, barvy, kombinace, může jaro přinést a vdechnout návrhářům tolik inspirace. Na jaře miluji, že návrháří začínají se světlejšími mléčnými odstíny a postupně přecházejí v sytější systém. Baví mě pozorovat, jaká nádherná éra teď letí světem, ale můj úsměv pohasíná, při pomyšlení, že bych měla za pouhé tričko dát pět stovek z vlastního kapesného. Příjde mi dnešní svět totálně předražený, ale kolují zprávy o tom, že v jiných zemí mají zdaleka jiné ceny...

 Alespoň se podíváme, co  JARO 2017 NABÍZÍ.

 

 

Černá sukně, splývající podél těla. Dělá hrozně hezkou postavu a nohy opticky prodlužuje. Hodí se pro chladnější počasí ( některé dívky ji nosí již teď). Její decentní barvu samozřejmě udává tmavý odstín. V teplejších jarních dnech můžeš zazářit!...XD ( na obrázku vlevo má dívka sukni nařasenou a taky to vypadá moc hezky, hlavní ale je, aby se horní kus oblečení zasunul do sukně, vypadá to potom mnohem lépe).

 

 SUKNĚ, MLÉČNÉ BARVY!

      

Na prvním obrázku Vás určitě zaujme jemná, světle meruňková barvička blůzky, kterou významě doplňuje uzlík, který  je známou módní výpomocí aby oživil outfit a přidal mu uvolněný vzhled. Což se v tomto případě povedlo. Sukně, má nádherné svítivé ornamenty , které zdobí smetanově bílou sukni a v pase má svítivý růžový stahující pruh, takže to vypadá opravdu nádherně.

 Elegantní tmavě modrá sukně je skvěle nařasená a dole má hezký vzor. Každé léto ,,letí" halenky, a tady je to důkazem, že mohou vypadat opravdu skvostně! Nevím co dodat. Takhle oblečená bych asi šla na nějakou opravdu honosnou večeři v drahé restauraci. Tmavě modrá a bílá jsou úžasné barvy samy o sobě a skombinované s halenkou s dlouhým rukávem a sukní s menší krajkou je přímo dokonalé!

Tři sukně s croptopy vypadají taky moc pěkně, ale hlavně chce jaro poukázat na to, že letos budou ,,frčet" jemné lehké barvičky. K sukním sluší i dlouhý rukáv a v tomto případě na mne působí nejlépe kombinace oblečení uprostřed, kde jemnost přímo září! Super, možná kdyby si slečna uprostřed místo světlehnědé vzala tu meruňkovou, byla by to prostě nádhera!

    

Už dokonce existuje sukně s galaxií a vypadá nádherně. Je pro kategorii těch cool holčiček, které se nebojí vzít si do školy jen podprdu...XD Myslím, že s bílým tričkem na kterém by byla značka nekonečno by ta sukně vypadala taky nádherně. Nemůžu si pomoct ale více se mi líbí, když nejsou kšandy vidět, ale to jí dodává na originalitě. Každému se líbí něco jiného, ale tato sukně se snad musí líbit všem!...XD

 Broskvová sukně připojená ke krajkovému vrchnímu dílu vypadá přímo božsky a se stříbřitým páskem neodolatelně! Na jaře bývá většinou ještě trochu zima a tak modrá džínová bundička zehřeje u srdíčka...XD Šaty vypadají nádherně jako samostatně, ale mají výhodu, že díky svým jemným barvičkám snesou každý doplněk.

 - Mimo jiné, letos poletí i krajkové oblečení, sukně, trička, tílka...

 Tak snad se Vám tento díl líbil. Nemůžu si pomoct ale prostě hledání takovýchto obrázků mě hrozně baví a zároveň vysiluje a vyčerpává...=( Ale hrozně mě to baví. =) Snad Vás nějaké tipy, informace, nebo cokoli jiného na tomto článku zaujalo. Tak se zatím mějte a ahojky =)

 HELLO SPRING!

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Krásný článek, más skvělé názory. Podle toho, co jsem viděla v obchodech, jsem si řekla, že nic moc, ale nakoupit se dá. A ty tady módu popisuješ tak božsky, že se snad na letošní módní trndy začnu těšit. Zbožňuji jemné barvičky, třeba právě tu meruňkovou, světlou modrou, světle naoranžovělou... Jemnost a decentnost, to je moje. =)

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Celkem hezky sepsané. smajl
To oblečení: ty tady máš takové jemné barvy a já si mezitím zkouším svoji jedinou černou sukni (a přijde mi nějak krátká a ten barevný kontrast mezi mojí pokožkou a sukní je moc nevhodný do školy) a černošedé i tmavěmodré kraťasy smajl. (O k tomu tílka různých tmavých barev.)

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.