Believe in Dreams

Letní šaty

HI GIRLS!

Moc děkuji dívkám, které daly svoje plus mému článku s názvem ,, Maturitní šaty". Jelikož jich bylo 14 a dosáhly tak mého největšího počtu plusek, rozhodla jsem se udělat článek na letní šaty. Jasně je ještě brzo, ale já se tak těším!!!!!!!!!!! PS: Moc Vám děkuji! 14 plusíků!

Dnešní článek, píši po třetí! Ano, správně ! Po třetí! Ani nevíte, jak jsem byla ....Když jsem byla těsně před publikací, když mi článek přeskočil na reklamu o kloubech!!!!!!!! GRRRRRRRRRRR!

Takže je tento článek opravdu vydřený, doslova a do písmene! Tak si ho koukejte užít!

PS: Ztratila jsem velké soubory, které nejdou nahradit, ale snad se tomu alespoň přiblížím...=( 

Zahrajeme si na módní návrhářky, spíše komentátorky a kritiky! Jdeme na to! 

 

LETNÍ SLUNCE

Oranžové tóny se přelévají na světlounce růžovou, později sněhově bílou barvu. Tyto šaty jsou jemné a hezké napohled. Pomyslnou třešničkou na dortu je hnědý pásek okolo pasu, protože příjemně dopňuje tóny barev a zvýrazňuje samotný tvar šatů. Tmavě modrá džínová bundička se skvěle hodí k jemnosti fíky své drsnosti, kterou vytváří naprostý opak jemných barev a poté i příjemný kontrast. Být starší, řeknu, že podpatky by vynikly ještě lépe, ale s ohledem na náš věk musím souhlasit , že bílé lehounké tenisky či s jemným motivem, jsou perfektní volbou. Nádhera.

 

 KRAJKOVÝ MOTÝL

 

 Tady se jedná spíše o růžovo-oranžovou sukni s bílou halenkou, která může připomínat i kroptop. Do sekce šatů jsem ji zařadila, protože na první pohled působí opravdu jako elegantní šaty. Co se týče vysokých podpatků, hodí se k tomuto outfitu, ale zde bych opravdu moc ráda viděla bílé tenisky! Možná, že kolem pasu silný černý opasek by ještě zvýraznil tvary šatů a dal tak jejich mírám lépe viniknout. Moc se mi ale líbí zkombinování krajky s jemnou přiléhavou sukní! Klobouk dolů!

 

 ČERNÁ KVĚTINA

Jistě opět se jedná o sukni a kroptop, a nyní navíc o sukni černé barvy! Ano, léto zcela popírá černou barvu, protože údajně v ní je větší horko. To se ale netýká sukní. =) Pokud někdy budu studovat na Vysoké škole, určitě bych chtěla takto přijít oblečená. Sukně je mile hravá, ale zároveň má vážnou elegantní tvvář, kterou plně doplňuje bílý kroptop s výstřihem. Co se týče bot, určitě bych volila jiný styl. A jemný doplňek v dekoltu vše jen významně doplňuje! Nádhera! Wow!

 

 MODRÉ Z NEBE

 

 Tyto šaty možná mohou připomínat nějaké maturitní, ale stojím si za svým názorem, který říká, že jsou prostě totálně roztomilé! Podle této paní soudím, že asi půjdou k mé barvě vlasů, která se k této barvě hrozně hodí =). Líbí se mi jemná krajková ramínka, která dodávají pocit volnosti, jemnosti. Ze zadu jsou hodně odvážné, ale prostě nádherné! Sukýnka je nádherně načechraná. Tyto šaty bych si asi vzala na nějaké rande do přírody, ale asi jsou na to moc noblesní. Možná tedy spíše do města? Ale jsou nádherné!!!!!!!=)

Takže to je pro dnešní večer vše.=) Budu moc ráda za každé plus, které vyjadřuje, že se Vám moje tvorba líbí a pokud si to opravdu myslíte, budu ten nejšťastnější člověk na HPD.=) Momentálně bych si chtěla dát takové menší předsevzetí, které zní : ,,Pokud bude tento článek mít 10 +, udělám další, ještě lepší!!!!"- Snad se to povede a předem moc děkuji!

Vaše módní kritička Kerstin!

PS: Jaké šaty se Vám líbí nejvíce?

      1. Letní slunce

      2. Krajkový motýl 

      3. Černá květina

      4. Modré z nebe

 

 

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

1) zajímavé
2) akorát tak pro dě**u
3) aneb když se zdědí dlouhá sukně po babičce a o polovinu se zkrátí
4) nejnepřirozenější barva ever. Navíc ty záda znemožňují vzít si jakoukoliv podprsenku...

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.