Believe in Dreams

*Nejoriginálnější šaty na světě *

HI GIRLS!

Další díl kreslených šatů s doplněnými dekoracemi. Moc děkuji úplně všem, konkrétně 20-ti lidem, jelikož díky nim dostal článek úžasných 20+, nebo-li můj rekord! Lidi, Jste normální? Dvacet plusíků? To je fantazie!!!=)

                                                                                   Takže moc děkuji=)

Šaty- vsadím se, že některé z vás ( stejně jako mne) by ani nenapadlo, že se šaty dají vyrobit ze sýru, rajčat, grapefruitu, jahod, brokolice, šroubků, čokolády a bonbónů. ( minulý díl, viz  http://www.hryprodivky.cz/blog/believe-in-dreams/saty-z-ovoce-zeleniny-kvetin-a-dalsi)

Stejně tak, si myslím, že Vás překvapí i dnešní díl, ke kterému můžu říct pouze dvě věci - Užijte si ho a snad se Vám bude líbit!


ZAČÍNÁME SLADCE....


Holky, upřímně, myslím si, že kdybyste tento ,,obrázek" viděly naživo, moc dlouho by sukýnka nevydržela....XD Šaty jsou zajímavé, hodně barevné a abstraktní, ale milé a hezké.


CHIPSOVÉ ŠATKY!


TAKŽE...Právě jsem dostala hlad.=( Tato slečna, by po mé reálné prohlídce zůstala s prominutím nahatá, a to doslova. Jen si to představte! Nabereme chipsový hranolek, pojedeme nahoru po kečupu a šup s ním do pusy! Mňam! Jinak- opět autor překvapil svojí originalitou, uměleckým talentem a božským kreslením.


MONEY DRESS!

Za tyto prašulky, by se už něco koupit dalo...=) Né, že bych jí chtěla udělat díry v sukni, nebo jí ji dokonce svléct! To v žádném případě! ( No, ikdyž...XD). Sukně, opět zajímavý nápad, zadní díl svrchního dílu se mi ale moc nelíbí, jednoduše mi k sukénce nezapadá, jak barvou, tak stylem doby. Penízky na mne působí dojmem, že patří do starších časů, ale síťované výstřihy a zda patří spíše do té modernější. Muselo dát strašnou práci jednotlivé mince poskládat a barevně seřadit...    ú    čes se mi také moc nelíbí, čekala bych nějakou historickou elegantně učesanou dámu.


ALOBAL  !

Jednoduché, stylové a krásné. Myslím, že vypracovat alobal do potřebného tvaru nemohlo být tak těžké, jako např. mince, ale ani tyto šaty nepostrádají onen půvab. Vlasy- nejnádherněji nakreslené, lépe nakreslené vlasy, jsem snad nikdy neviděla. Šatky vypadají ve stylu ,,disco party" , líčení, výraz a póza dívky tedy sedí, až na nohy, které jaksi tono...zmizely!...XD


CHILLI PAPRIČKA!

Dokonalé! Já jsem ani nevěděla, že je to chili paprička, dokud jsem se nepodívala na plody vlevo nahoře...XD Ani se mi nechce přemýšlet, jak dlouho se prášek sypal a upravoval do potřebných tvarů, ale jedno můžeme říci autorovi stoprocentně- stálo to za to. Trochu bych se bála, že při samém soustředění, bych najednou pšíkla a celý prášek by se rozsypal po celém stole, jenom ne na ten obrázek...XD

Dívka má hrozně milý, nevinný výraz, i vlasy s ek ní strašně moc hodí a vzor šatů na ní vypadá tak přirozeně! Chtěla bych....XD


LISTÍ!

Tak, to, je, božíííí!!! Miluju tématické vzory a listí? Je to krásné. Zrzavé vlasy se jen lesknou, výraz je celkem v pohodě sukýnka udělána z listů, které nejen že mají nádherný tvar, ale i barvu a jsou nádherně vystínované, seřazeny tk, aby do sebe zapadaly a ladily spolu. Úžasné.


VODNÍ ŠATY!

Hele, neptejte se mě, jak to sakra udělali, protože já to také nevím! Ale je to super ne?=) já, nemám co říct, protože je to dokonalé, snad jento, že to té slešně fakt sluší a vypadá kouzelně a nádherně zároveň.


DVD ŠATY!

Tak to je hustý! Ten odraz světla, ta duha, střepy, zář, střih, vlasy, skutečnost! Jako pardón, ale nejspíš jsem se ocitli ve světě, kde se můžete dívat jen s otevřenou pusou a nedýchat, protože jako toto? Na jednu stranu, rozstřihat dvd a nalepit si ho např. na triko známe z různých DIY, ale sestavit ho poté do tvaru, aby vypado ještě lépe než předtím? Strašně jí to sluší, opravdu dokonalé!


VIDLIČKOVÉ ŠATKY!

No...zajímavé. Tolik vidliček§ počkat, přesněji 1,2,3...28 vidliček! Wow!její výraz, vlasy aa postoj se mi už ke vzhledu sukně líbí trochu méně, co si budeme povídat, přesný tvar sukně nemá....XD Ale k baarvě pleti, , rtům, řasám a zbytku nejde prostě nic vytknout. =)


WAFLÍKOVÝ DRES!

HMMM...Ty šaty musejí chutnat a křupat asi dobře co?...XD Sluší, pěkné, krásné, hezké. Originální.  Ještě jak přesně do sebe zapadají! je to boží.


LIMETKA!

Trochu mi to připomíná okurku, ale co! Zrzavé vlasy, krásné podpatky, dokonalá pleť, reálný střih sukně. Zkrátka a jednoduše, umělecké dílo, no ne? =)Horní díl mi trochu připomíná zcvrklou ropuchu a úplně jsem neepochopila, jaký význam mají ty tři hroudy okolu pasu, ale stejně to nemění nic na věci, že jsou prvotřídní kvality. Šaty určite kyselé jsou, to zda je kyselá ta slečna, na to se musíte zeptat jí....XD


THE END

Tak jo, já jsem vážně unaven᧠Ještě jednou moc děkuji za shlédnutí, plusíky a komentáře, jste fakt úžasné!

Já momentálně nejsem vůbec unavená...zííív...a vyčerpaná...zííívv...přeji vám....zíííívv...krásnou dobrou noc!

- Strašně mě to blogování vysiluje, takže prosím o každou podporu, snad se vám článek líbil, jestli ano tak by mohlo být pokračování, ale to je jen a pouze na Vás...Děkuji, loučí se s Vámi Bellavilla

BONUS!


PÁR NÁPADŮ NA PROFILOVÉ FOTOGRAFIE...


BYE!




















Komentáře

seguin(I love Papas Games)

Jééžiš to je boží!!!!!!Okamitě další díl protože tento článek by chtěl ale mimořádný potlesk.Suprový, prosím udělej další díly.Moc se mi takový články líbí.Máš u mě plussmajlsmajl

seguinTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.