Žvásty jedné knihomolky

Falešný polibek - RECENZE

AUTOR: Mary E. Pearsnová

ORIGINÁLNÍ NÁZEV: The kiss of deception

POČET STRAN: 365

ROK VYDÁNÍ: 2017

MOJE HODNOCENÍ: *****

NĚCO O KNIZE: ZDE

Kniha vypráví o Lie, princezně a první dceři rodu Morrighan. Být první dcerou znamená být prvorozenou dcerou krále a královny Morrighanu. První dcery mají dar. Ten se ovšem u Lii zatím neukázal. 

Lia je na princeznu trochu divoká a místo etikety spíše běhá po lese se svými bratry. Pak se jí, ale život obrátí na ruby. Má být provdána za prince, kterého nikdy v životě neviděla. V den své svatby utíká se svou komornou do přímořského městečka, rozhodnutá nechat všechno za sebou.

V Terravinu je šťastná a nemá, ani potuchy o tom, že ti dva muži, kteří se kolem ní pořád motají, jsou ve skutečnosti princ, kterého si měla vzít a nájemný vrah, který ji má zabít.


Celá kniha neskutečně čtivě napsaná. Celou dobu jste naprosto zmatení tím, kdo je princ a kdo vrah (já si myslela, že je to naopak :D). A ten konec... Wau! Celá druhá polovina knihy je vážně napínavá a budou vám u ní praskat nervy. Je mi jasné, že o téhle knize budu ještě dlouho přemýšlet. Jen mě trochu irituje, že mapka v knize není přeložená do češtiny. Spousta míst se v češtině jmenuje jinak a potom je těžké se zorientovat. Každopádně, až na tuhle drobnost se mi kniha velmi líbila a dávám jí pět hvězdiček. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.