Zapomenutý blog

To občas opravdu naštve.

Mango! Vítejte u dalšího článku! Dnes je to trochu kratší článek. Jsou zde věci které mě nejvíce, zde na hpd štvou, myslím že to může štvát i vás. Jdeme na to :)

Neberte to jako spam....

Čau holky! Neberte to jako spam, ale vytvořila jsem skupinu tak se přidejte!

Neberte to jako spam, ale koukněte se na můj blog!
Tohle mě tak štve! Pochopte to co jste napsali je právě spam! To že tam napíšete že to nemáme brat jako spam, a že to není spam ( což je spam ) nepomůže, protože  to bereme jako spam, protože to je spam! ) Heh, to bylo tak ,, skvěle " vysvětleno . " Příjde mi to blbé napsat že to není spam, i když dobře víte že je.


Koukněte se....
Tohle jsou ty spamy. Co se tyče skupin. Zajímalo by mě kolik lidí ví že můžou poslat pozvánku do skupiny svým kamarádům? Myslím že je tady již málo lidí kteří si před tím než příjmou žádost o přátelství vůbec kouknou na profil. Asi jen málo lidí.

Někdo si tu skupinu najde, tak nespamujte! Když je spam jednou nebo třikrát za měsíc mně to nevadí, ale když je to každý den, ale i víc krát za den, tak mě to už fakt štve!Jsem trpělivý člověk, ale tohle mě fakt vytáčí.


Jsem bohyně....
Oh, ano, ta malá děcka která si myslí že jsou nej, že jsou bohyně krásy, a ostatní bláboly. Je to tak ubohé, a trapné! Ale jim to asi nedochází. Baví mě se s nima hádat, protože jejich komentáře jsou tak ubohé, a často se u nich směju. Chtějí se stat něčím víc, ale  proč nebýt normálním člověkem, a jít se bavit? Heh, jdu trolit. :3


Hodně článku za den, bez jakékoliv kvality...
Často jsou to ty malé dětičky. Jsou to články bez významu, bez kvality, často je tam mnoho gramatických chyb, a jsou o ničem. Proč si třeba nedat práci s jednim článkem, ale nevydat pět článku za den bez ničeho. Chápu že někdy někomu ujede jedno písmenko, a stáva se to všem, i mně. Ale kdiž jsou tady tyto gramatycké chibi, tak mě už to fakt štve, protože myslím že by to mohlo dojít každému. Proč nenapsat jednu dobrou povídku ale ne nějaký blábol. Proto když někomu nejde psást povídky ať s tím přestane, a vymyslí si něco svého, než mít pod článkem samé nadávky, jak je to hrozné. Asi to bude znít hodně špatně, a že si práci jiných lidí nevážím. Tak to není, ale když si občas přečtu nějaký článek za zapomenutém blogu tak se u něho i chlemtám. Jelikož.....Nedokážu pochopit jak někdo může napsat tak stupidní článek. Nebete mi to za zle.


Doufám že se líbilo. Jestli ano, zanechte +, budu Vám moc vděčná.

Loučí se s Vámi Poli. Zdravím, u dalšího článku.





Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.