Zapomenutý blog

Neuvěřitelné fotografie: Duchové...

Mango! Vítejte u dalšíh článku! Dnes jsme si pro Vás připravila pár nevysvětlitelných fotografií. Je jen na vás, jestli jim budete věřit.




Návštěva u Cooperových:
Podle legendy se říka že Cooperovi udělali tuto fotku hned potom co se přestěhovali do nového domu. Když jejich manžel fotku fotil, nikdo netušil co na této fotce uvidí. Když jí později nechali vyvolat, uviděli na fotografii toto padajicí tělo ze stropu. Touto fotografii se zabívá mnoho expertů, ale každý tvrdí něco jiného. Někdo si myslím že se něco pokazilo při vyvolávání ( třeba je to jen nějaká šmouha, ale ž moc vypadá jako tělo, kdo ví.) Někdo zas myslí že je to jen nějaký tryk, a někdo zas že je to duch jednoho z bývalích obyvatel domu. Kdo ví.

Kosmonaut:

Jim Templeton jel se svojí malou dcerkou na výlet. Tuto fotku pořídil na louce která byla obkroužená močáli. Když jí vyvolal zjistil že v pozadí je vidět kosmonaut, též říkal že nic neviděl když dceru fotil. Snímky poslal do Kodaně kde podtvrdili že jsou pravé a nebyli upravovány.


Dvojčata:
Malá holčička přijela se svými rodiče na hřbitov. Táta jí odfotil jak stojí u hrobky svojí sestry - dvojče. V odraze je vidět její dvojče, což je neuvěřitelné.



Muž v autě:
Tato fotka byla pořízená roku 1959. Manželka vyfotila svého manžela v autě, ale překvapivě tam nebyl sám. Na zadním sedadle bylo vidět sedíci postavu.


Dědeček:
Denis Russel fotil svojí babičku na pikniku pro důchodce. To už bylo pár let po smrti jeho dědečka. Když fotku pořizoval ničehe si ale nevšiml. Jeho sestře se fotka moc zalíbila a proto si jí nechala vytisknout a zarámovat. Po třéch letech si ho domu zavolala jeho sestra, a ukázala mu fotografii. Za babičkou bylo dobře vidět postavu dědečka, byla úplně stejná jako jejich dědeček. Prot přesně věděli, kdo se nachází za babičkou.


Dcera:
Paní Andrew chtěla vyfotit hrob své 18 leté dcery. Když pořídila fotografii a za par dní se na ní koukla,zjistila že je tam malé děťátko, které vypadalo jako její dcere když byla malá.



Doufám že se líbilo. Když se koukám na nějaké fotky, běhá mii mraz po zádech.

Jeslti se líbilo, zaenchte plus a těšte se na další díl :)

Mango! Loučí se s vámi Poli! :D U dalšíh očlánku! :D





Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.