Zapomenutý blog

Nudné Fotogrefie. Díl 1.

Zdravím.

Vítám vás u dalšího článku! Mně se zas nechce spát. Heh. Opět. A to jsem si řekla že zkusím dva dny bez ponocování, nevyšlo to.

Ke všemu 21.4. budu muset představit svůj referát o legendě o vzniku Říma, jak se na to koukám, nepodaří se to nějakým způsobem zkrátit.

Jelikož možná víte, možná i ne, ale slíbila jsem vám rubriku Foťák.

* Fanfáry *

Pro Vás zde mám první díl. Nemám o čem se rozepsat kromě toho že v tomto článku budou nudné fotografie kytek.

Mno, tedy. To jsem se jednoho krásného dne ( takže sobota ) probudila, a.... Šla fotit. Ano, jak překvapivé.Tedy jsem se ozbrojila svým mobilem, a svým foťákem.


A je zde jaro!

Můžeme se na to vrhnout. * Roztočí na židli *
















Moc se omlouvám za to pozadí! Naprosto nechápu na co jsem mysela když jsem tyto nádherné květiny fotila při takovém pozadí! Omlouvám se!































Doufám že se vám článek líbil.

Jesti se líbilo, zanechte + , budu vám moc vděčná. Budu potěšená též, každým komentářem. Omlouvám se, že byl tak krátký.

Loučí se s vámi Poli. Zdravím u dalšího článku. 

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

máš to moc hezké a podle toho kolik máš + přes dvacet by jsi v téhle sérii měla pokračovat holkám z hpd.cz se to asi líbí gratuluju ke pluskům pěkné fotky ,až na to pozadí jinak překrásný článek nebo fotky smajl super držíš si nejlepší blog na hpd.cz ,a´t ti to jde takhle ti přeju a máš moc super článkysmajlsmajlsmajlsmajl

zuzikovarovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Dobrý den (večer). Fotky se vám opravdu povedly. Ale...u těch tulipánů a možná ještě někde bych zvolila jiné pozadí. Kazí to krásnou monarchii květů. Ale umíte zaostřovat a máte krásné fotky. Máte ode mě obdiv a plusko.

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.