Zapomenutý blog

Valentýn aneb Co lidé jen Nevymyslí

Mango! Vítej u dalšího článku. Dnes je zde Názorovka. A v tomto článku řeknu svůj názor na Valentýn.. Jdu po obchodnímu centru, najednou se kouknu na výlohu jednoho z obchodu. Ulekaně uskakuju stranou.... Ty srdíčka ve výloze mě už lekají.


Na tomto svátku si (skoro)všechny obchody vydělávají moc peněz. (Skoro)všechny nakupují bonboniéry, kde uvniř krabice ve tvaru srde jsou bonbóny ve tvaru srdíček, plyšáky s červenými srdíčkama, kytice, a ostatní věci co podle lidí patří k Valentýnu. Valentýnské slevy, a v obchodech bývá napsáno: ,, Krásný Valentýn! " V některých obchodech se prodávají i dekorace na Valentýn. Příjde mi ale, že to už prehánějí, a že je to zbytečné.


Často lidé nakupují dárky pro svoje milované jen když je Valentýn. Jen o Valentýn své milované koupí dárek, jen o Valentýn své holce koupí kytici, jen o Valentýn zašeptá příjemné slůvko, a jen o Valentýn jí řekne že jí miluje. Ale tak to nemá být. Dárek jí může koupit kdykoli, ne jen o Valentýn, a říct příjemné slůvko taky. Někde jsem viděla, že některé ženy šíli, když jejich manžel jim nedá na Valentýn dárek. Ano, i takové lidé existují.


Pro zlepšení nálady: Jednorožec s křídly :D


Katastrofa!

Nejhorší na tom všem je že my ve škole máme povinný Valentýn! -_- A jelikož jsem na druhém stupni, a Valentýn je povinný akorát na druhém stupni! Teď mám chuť být na první stupni! -_- Každý musí povinně napsat jednu valentýnku, a povinně hlasovat pro nejhezčího kluka a holku! -_- Je mi z toho špatně! Proč?! Schoulená dívka sedí v koutě , hlavu má schovanou, proč jen vymysleli ten valentýn?! Proč musí trpět?!Nechci trpět!


Jak slavím Valentýn? Nijak!Jsem doma, u mě je to normální den, koukám na televizi, jsem na počítači, čtu maluju, poslouchám hudbu. Prostě ho nijak neslavím.


Já si doopravdy musím zlepšit náladu:



Ano, Valentýn nesnáším!


Doufám že se líbilo :)

Zanechte plus, a doufám že valentýn přežijete.

Mango! U dalšího článku!


PS:

Na Velentýn!



Komentáře

Natyna-1003VIP(Klub Kamarádů)

My můžem Valentýnky poslat komukoliv třeba i kamarádovi jak se máš. A na dozoru je krabice a na tý srdíčka do toho se to dá a po velké svačinové přestávce to vezmou dívky z 8.B a čtvrtou hodinu je roznáší po třídách.smajlsmajlsmajl

Natyna-1003To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

GaiaVIP(Svět Fantazie ^^)

Krásný a realistický článek smajl
Ach, Valentýn... Svátek zamilovaných... Nom, pro Gaiu nikoli. A co na něj dělá? Co by - dožírá čokolády ze svátku a chechtá se všem, kteří se tímto svátkem nechají ovlivnit. Zvláště některým holkám ze třídy, které se na to speciálně obléknou a ještě vyvádějí...

Upřímně tě lituji, na naší škole záleží doopravdy jen na výsledcích testů a podobné akce tam nevedem (Ufff...!)... Jsem ráda za náš gympl... Doufám, že to nikoho u nás ani nenapadne...!

GaiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Peris(Hudba a jiné(-:)

LOL vy fakt musíte posílat psaníčka a hlasovat o nejhezčího kluka a holku?!
To je hnusné a mnoha lidem to podrazí sebevědomí. Ani nemluvím o tom že si o tobě někdo může myslet že ho balíš 0.0
Ale já si myslíš že i přesto nikdo moc valentýna v ČR neslaví smajlsmajl
Ale taktéž mě štve smajlsmajl

PerisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

cat333(ANIME!)

Všechny svátky jsou úplně komereční(hlavně Vánoce). My na druhém stupni žádný Valentýn nemáme. Uf...
Podle mě to zas tak nepřehánějí. Potřebují z lidí přece nějak vysát peníze, ne?smajl. Při tom svátku se k obě lidi chovají až moc mile, a po něm se zase hádají. S tvým názorem souhlasímsmajl

cat333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Naprosto identický názor. Valentýn ráda nemám, neměla jsem ráda a nikdy mít nebudu. Ale obchodníci ano, ti si na tom namastí kapsy.
Povinný Valentýn ? Lidé říkají, že ti to nezávidí. Já tě upřímně a čistě lituji. Já bych se při nutnosti hlasování asi rozbrečela a pevně skrývala v koutě. Samozřejmě by moji spolužáci nějak zjistili co Raven vybrala. A divili se, že výběru buď fiktivní postavu nebo odpovím neplatně.
To jim také nedochází, že krása není nic ? Je to jen geneticky dané, případně zlepšeno plastikou, líčidly a barvičkami na vlasy. Eh, snad neříkají výsledky. Nechci slyšet po celé škole :
Clawová, -19 hlasů....
Báječný článek co zcela vystihuje můj názor. Velké +.

RavenclawTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

Ravenclaw:
Já ho též nikdy mít ráda nebudu. Budu ho jen nenávidět! S tou krásou máš pravudu, je to genetické dané. Já, když bude vyhlášení se schovam na záchod, a přečkám tu katastrofu, tam aspoň nebudou papírová srdíčka, z kterých se mi dělá špatně. Jinak moc děkuju za velké plus smajl

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TofkaVIP(Svět Fantazie ^^)

1. Ten jednorožec mi moc pomohl!
2. Povinný Valentýn? Díky bohu za naši školu, kde jsou lidem takové věci někde. I když, naše učitelka je schopna všeho smajl
3. Kdybych měla volit nejhezčího kluka, tak si radši podřežu žíly (nebo budu tu hodinu s naší zástupkyní a to je něco). Valentýnka by byla lehká. Asi takhle: Můj milý Frede, opovaž se umřít, protože jsi boží smajl Tvoje fanynka, Sofie
Jop, ve škole čtu Harryho Pottera smajl a nejhezčí holka? #NejsemEgoistaHlasujuProLenkuLáskorádovousmajl
Každopádně úžasný článek!

TofkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

Tofka:
1. Tak to jsem ráda smajl
2. Se máte, nechápu jak to mohlo někoho napadnout z naší školy!
3. Něco podobného bych udělala taky. smajl
#NejsemEgoistaAleHlasujuProSebe smajl

polinka111To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.