My Little Pony Princess Luna
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
Lucy Hale Make Up
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
 

Vše, co patří do blogu...

Horor-Noční můry

Ahojte! Vytvořila jsem horor-Noční můry. Snad se vám bude líbit. Bude to jednorázovka-jen jeden díl.

Třásl se na celém těle. Sotva se dokázal udržet na nohou. Nikdy v životě neviděl nic co by se podobalo tvora, který se k němu blížil ...

Zazvonil budík a vzbudil Mika právě ve chvíli kdy k němu krvelačný tvor natahoval své ostré drápy. Byl celý zpocený, peřinu měl zkopala na zemi. Ještě chvíli mu trvalo než si uvědomil, že to všechno se mu jen zdálo. Rukou si promnul zpocené čelo a vydechl. Cŕŕŕŕŕŕŕn. Budík stále zvonil. Už ho z toho začala bolet hlava. Rychle ho zaklapl. Bylo osm a Mike musel jít do školy. Umyl si zuby, oblékl se a protože již bylo 8.45 a vyučování se začínalo o 9:00 rozběhl se do školy. Přesto, že běžel nejrychleji jako věděl, přišel až po zvonění. Proběhl po prázdné chodbě a vběhl do třídy plné džavotajúcich žáků. Měl štěstí, že učitelka angličtiny ještě nebyla v třídě, jinak by ho určitě vyvolala odpovědět. A to by pro něj znamenalo pětku, protože se nic neučil. Byl strašně unavený, protože se pořádně nevyspal, vlastně se pořádně nevyspal už dva týdny. Trápily ho noční můry. Vždy se mu zdálo totéž. Pokaždé se k němu blížil ten ohavný tvor. Ani si nevšiml jako usnul. Probudil ho až ucitelcinym hlas: "Na otázku nám odpoví Mike Owens." Strhlo ho a až teď si uvědomil, že je na Anglii a usnul. Jelikož neslyšel otázku zatvářil se nechápavě. když učitelka viděla jak se tváří ani mu neopakovala otázku a rovnou mu dala pětku. Zbývajících šest hodin mu uběhlo docela fajn. Cestou domů ho doběhl nejlepší kamarád Alex. "To sis pořádně posral s tou Anglin." Říká. "Máš pravdu." Dal mu za pravdu Mike. "Tak se měj" Alex se odebral ke dveřím nejbližšího domu.Byla krásná slunečná sobota. Mike byl však nešťastný. Celý týden měl domácí vězení za tu pětku. Strašně se nudil a tak se rozhodl pospat si. Vzbudil se až v deset večer. Nevěděl co dělat a tak se rozhodl, že i přes zákaz půjde ven. Rodiče opět dívali nějaký stupidní seriál. Měl štěstí, nevšimli si ho. Venku byla zima, a on si nevzal ani jen mikinu. Velmi chtěl jít ven a teď když byl ven, najednou nevěděl kam má jít. Nakonec se rozhodl, že navštíví Alexa.

Stál před domem svého nejlepšího kamaráda. V domě se vůbec nesvítilo. Pohlédl na hodinky. Na displeji svítilo 00.10. Pouliční lampa osvětlovala celou přední část domu. Byl to starý dům a teď v noci vypadal strašidelně. Mikovi proběhly po zádech husí kůži. Byla mu velká zima. Už se chtěl otočit, že se vrátí. No všiml si, že okno na Alexovy pokoji je otevřeno. Začal tedy šplhat po stromě, který rostl přímo u okna. Přes otevřené okno vlezl dovnitř. "Alex, jsi tady?" zeptal se. Nedostal však žádnou odpověď a tak došel až k vypínači a rozsvítil světlo. Kromě něj nebyl v pokoji nikdo. Když však podíval na okno strnul. Dovnitř právě lezl tvor z jeho snů. Měl obrovské tesáky, žluté oči, dlouhé drápy. Byl poměrně malý a shrbený, ale i tak vypadal nebezpečně. Svým krvelačným pohledem sledoval Mika. Mika třáslo na celém těle. Nohy se mu třásly tak velmi, že klesl na kolena. Tvor se k němu pomalu přibližoval. Natahoval k němu své ostré drápy. Objal ho kolem krku a tesáky mu do něj zakousl.

Druhý den našla v parku nějaká důchodkyně Mikovi roztrhané tělo.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.