Stylin' Stuff Manicure
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
Hezký makeover 59
Hra - Hezký makeover 59
Video se načítá
Bratz Real Haircuts
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
 

Vše, co patří do blogu...

Stylový bloček-výrobek

Ahoj! Dnes tu pro vás mám stylový bloček!

Tady můžete vidět, jak vypadá:

1. Z měděného plátu pomocí Big Shotu vyřežte cedulku. Pokud nemáte k dispozici Big Shot, cedulku vystřihněte pomocí nůžek. Měděný plátek je tenký a dobře se stříhá. 

2. Cedulku posypejte smaltovacím práškem. Dejte si záležet, aby byla rovnoměrně zasypaná.

3. Překrývejte jednotlivé odstíny modré a bílé barvy tak, aby obrázek evokoval nebe.

4. Snažte se nanášet přiměřené množství smaltovacího prášku, pokud to přeženete, cedulka bude mít tendenci praskat. Naopak, pokud nasypete smaltovacího prášku málo, měděný plátek bude prosvítat.

5. Připravte si pomůcky na embosování. My jsme v projektu použili silikonové razítko, ale embosování se vám jistě zdaří i s gelovým, nebo jiným razítkem. Pro embosování na smaltovaném základu doporučujeme použít embosovací prášek pro detailní embosování (lahvička je označena např. slovy „detail“ nebo „fine“).

6. Razítko otiskněte do embosovacího polštářku a přiložte na smaltovanou cedulku. Opatrně tlačte prsty na razítko, aby se vám motiv obtiskl a zároveň nerozmazal.

7.Pod cedulku si dejte papír (pro případný zbytek embosovacího prášku). Obtisknutý motiv zasypejte embosovacím práškem, kterým nemusíte šetřit, protože zbytek prášku sesypete zpět do lahvičky.

8. Razítko se vám zřejmě obtiskne i na nechtěná místa, ale to není žádný problém. Suchým štětcem nechtěný prášek z cedulky jednoduše smeťte.

9. Motiv zahřejte horkovzdušnou pistolí. Provádějte krouživé pohyby pistolí zhruba 2-3 cm nad obrázkem.

10. Pokud embosujete v kombinaci se smaltem, embosovaný motiv nelze zapékat v troubě, protože by smalt začal opět pracovat. V tomto případě používejte výhradně horkovzdušnou pistoli. Poté, co cedulku ozdobíte, vytvořte do každého rohu díru na hřebíček.

11. Díry z cedulky si obkreslete na bloček a do kartonu vytvořte také čtyři díry.

12. Cedulku na blok pouze přiložte a pomocí hřebíčků připevněte. Není zapotřebí dalšího lepení.

13. Nezapomeňte hřebíček z druhé strany pořádně rozevřít, aby pacičky nepřekážely při manipulaci s blokem.

14. Hřebíčky vybírejte tak, aby barevně ladily s použitým smaltovacím práškem.

15. Smaltovací prášky nabízí širokou škálu barev a efektů. V našem projektu jsme použili také neonové smalty, abyste měli představu o jejich barevném výsledku.

16.  Při zazapékání neonová barva lehce ztmavne, ale nepropadejete panice, protože po vychladnutí smaltu se barva vrátí opět do původního stavu.

17. Na tomto obrázku můžete srovnat neonové barvy na šperku, kde ještě pracují a již vychladlé barvy na cedulce, kde se již vrátily do původního stavu.

18. Embosovat lze také pomocí embosovací fixy. Na cedulku si obrázek předkreslete pomocí tužky na porcelán, nebo pokud máte motiv jednoduchý, můžete kreslit rovnou embosovací fixou.

19. Nakreslený motiv opět zasypejte embosovacím práškem.

20. Přebytečný prášek z cedulky sesypejte.

21. Vymyslete si různé barevné kombinace bločků, přízdob apod. Cedulky mohou zdobit nejen bločky, ale můžete si vyrobit např. vtipné označení na cestovní tašky, cedulku na dveře apod.

Tak to je vše. Ahoj u dalšího výrobku.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.