vava.blog

Recenzie #2 - Všem klukum, které jsem milovala

Nazdar!! 

Viem, že asi poznáte túto knihu, lebo na nu bola recenzia aj v magazíne. Ale predsa len som chcela napísat článok o nej. 


Hlavní hrdinkou knížky je mladá dívka Lara, která nikdy v životě ještě nedostala milostný dopis. Ani jeden jediný nepřistál v její schránce nebo v její školní lavici. Zato už několik desítek milostných dopisů napsala. Jestli je i odeslala? Tak to v žádném případě. Dopisy sice všem svým milým napsala, ale nikdy je neodeslala. Schovává je všechny v jedné krabici a nikdo jiný ani netuší, co se v té krabici schovává za poklady. Jednoho dne ale dopisy zčista jasna zmizí a Lara netuší, kde by dopisy mohly být. Posléze zjišťuje, že ten, kdo vytáhl dopisy z krabice, je odeslal všem klukům, pro které zamilované dopisy plné vyznání lásky a veškerých svých pocitů, napsala. Lara tak musí čelit realitě a odhalit city, které tak dlouho před celým světem ukrývala. 


Je to opravdu úžasná kniha a já jsem z ní naprosto paf! ( Ide mi to po česky?)

Je opravdu realistická, a dokáže vo vás vzbudit emoce. Dostane vás do světa Lary Jean a ten je opravu bláznivý. Stojí za přečtení. 

A jestli si to přečtete a nenabažíte se toho, vyšla už i druhá část s názvem, P.S stále tě miluju. 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.