vava.blog

Moje dárky aneb inspirace ( možná )

Ahoj, vánoční edice!!! Hurááá!! Takže, první co na vánocích řeším jsou dárky. Co dám mamce? A co taťkovi? A kámoška? Tady sepíšu co dávám já, a pak ještě zkusím napsat dárky pro někoho jiného.  Konkrétně pro starší sestru, bratra a kluka. Jo, jsem forever alone :D


Mamka: 

Já jsem pro mamku našla dokonalé vánoční ponožky. Nebyli vůbec drahý, tak jsem koupila dvě balení. Našla jsem je v GATE mezi vánočními věcmi. Původně jsem chtěla koupit legíny, jenže těch má mamka moc a taky jsem nevěděla jakou má velikost. Naopak ponožky se vždycky strácejí a jsou vlastně univerzální. A taky jsou moc hezký :3

Takže mamce můžete dát nějaký tematický oblečení : legíny, svetr, ponožky, triko. 


Táta: 

Tátovi je vždy težký vymyslet nějaký dárek a jsem z toho na dně. Tenhle rok jsem ale narazila rovnou na dvě úžasné věci. Ta první je hrnek s nápisem : S taťkou máme perfektní vztah, já jsem perfektní a ty jseš ten nejlepší tatínek. Asi si teď řeknete, že je to pyšný, ale podle mně je to milý. A hrnek proto, že si rád dělá kafé. A pak jsem zahlédla magnetku s nápisem: V naší rodině vládne demokracie, každý má právo na tatínkův názor.  

Takže pro tátu něco hezkého s nápisem: hrnek, magnetku, triko, propisku


Babka: 

Pro babičku mám jenom náušnice, protože vím, že má ty stejný už nevím kolik let. 

Pro babičku můžete koupit šperky, nebo nějaké pomůcky k jejímu hobby. 


Děda: 

Pro něho jsem koupila taky hrneček. Má teta ( mámina ségra ) mu koupila hrneček o tom, že je dobrej táta, tak jsem mu koupila taky hrneček, aby věděl, že je taky skvělej dědeček. 

Takže to samí co pro tátu. 


Teta: 

Má teta má moc ráda andílky a svíčky. Tak jsem ji koupila nádhernou svíčku, která voní po jahodách a čokoládě. Hmmmmmm. 

Pro tetu můžete koupit něco s nápisem taky, sošky a svíčky, šperky, knížky. 


Mladší sestra: 

Znáte Littlest Pet Shop. Jsou to vlastně takový malinký zvířátka, a já jsem jí koupila takového většího pejska. A taky takový ten dětský make-up. K tomu byl náramek. 

Mladší ségře kupte třeba hračku, šperky, make-up nebo knížku. 


Nejlepší kámoška: 

Tohle je podle mě nejlehčí, vždyť se znáte. Kupte si šperky, svíčku, knížku, co má ráda. Já jsem ji koupila náhrdelník s ležatou osmičkou ve zlaté barvě. Jako, že budeme kámošky navždy. Jo, chtěla jsem ji trochu podpíchnout a tak jsem ji ještě dokoupila tanga. Doufám, že mně nezabije. 



Pro starší sestru můžete koupit make-up, knížku, sluchátka, nějaký šperky nebo kryty na mobil.

Pro mladšího bráchu kupte lego, autíčka a pro staršího bratra sluchátka a spodní prádlo? Ty jo, nevím. 

Svýmu klukovi darujte třeba něco s vašimi fotkami, triko, hrnek ... 


No, to jsem se teda rozepsala. A poslední rada na závěr, jestli to teda někdo čte, doufám, že jste našli inspraci a článek vám pomohl a pobavil vás. A raději začněte kupovat dárky už teď, ještě není v obchodech napráno a máte spoustu času na rozmyslenou. 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.