vava.blog

Jak být cool v dnešní době

Chci vás upozornit na to, že tenhle článek je ironický. Berte ho s nadhledem. Jde o to, co se mi na dnešní

,, vyspělé '' době zdá divné nebo trapné. 


1. Musíte být hezká 

Bez toho se prostě nehnete. Co jsi myslíte, proč existují plastiky a mejkap? No aby jste je využívali přece. A taky musíte jít s dobou. Máte krátké vlasy? Vždyť se nosí dlouhé, proboha!!! Máte na sebe růžové triko? Ale to není in už den! Teď je in zelená!!! 

    

2. Musíte být aktivní na internetu 

Vy nemáte facebook, instagram, twitter nebo snapchat? Tak to jste trapka! Jestli chcete být cool, tak jsi musíte založit tyto sociální sítě, nejlépe všechny. A musíte tam dávat selfie ( obyčejnou fotku ne, to není dost in ) každý den. A taky si pište se svými přáteli, osobní střetnutí už vyšlo z módy. A když chatujete tak používejte skratky : omg, wtf, nwm. a jiné. 

 

3. Musíte pomlouvat jiné holky

To není zlé! Je to normální, to se teď dělá. O čem jiným se jako chcete bavit? O počasí? Hahaha, ve kterém jste století? V minulém? Klidně pomlouvejte, ale když se dozvíte, že pomlouvají vás, tak to nenechte jen tak! To pak musíte udělat scénu! Mimochodem, všimli jste si tu holku? Páni, tá mala ale nemoderní triko. Fuj!!!


4. Musíte se na všechno stěžovat 

Například na jídlo, na školu, na počasí, na rána, na hubnutí... Na všechno. To dnešní děti dělají. Ty říkáš ahoj, když někoho potkáš? Tak to nesmíš! Musíš přijít a začít se stěžovat, je to druhá nejoblíbenejší téma, hned po pomlouvání. A když se někdo bude stěžovat vám, zastavte ho, tyhle bláboly přece nebudete poslouchat. 


5. Nesmíte být sama sebou 

Ne, to ne! Tahle doba to přísně zakazuje! Jestli chcete být cool, musí se vám líbit to co ostatním, musíte mít rádi to co ostatní, musíte opovrhovat tím co ostatní. Musíte být jako ostatní a oni vás pak budou mít rádi. Když jste sama sebou tak jste nula, odlišnost se nenosí. 


Komentáře

delaja

Tenhle článek je ukázka toho, jak něco "nepřímo" zhejtovat... Líbí se mi že jsi to psala ironicky, místo toho aby jsi napsala- „Nemám ráda tohle a tamto...." Čte se mi to mnohem líp smajl smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.