Bratz Christmas
Hra - Bratz Christmas
Video se načítá
Net pet
Hra - Net pet
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Crab Ball
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Zlá - HP fanfiction

V učebně stojí Bellatrix Lestrangová a hádá se s Dracem. Tiše na ně hledím zpoza jedné z lavic.

,, Kde je!" křikne Bellatrix ,, Nepříjde, nebude smrtijed!" Draco má strach přesto se staví na odpor někomu takovému jako je Lestrangová! ,, Ale bude! Pán zla si to přeje! Přiveď ji!" zahání ho do kouta. ,, Ne! Nechce být jako vy!" Brání mě. ,, Chce, každý chce pánu zla sloužit, ty také! Udělej to Draco!" nabádá ho a ztišuje hlas. ,, Nechceš aby se jí něco stalo? Nebo ano?" cítím jak lektvar přestává působit, byl příliš slabě namíchaný.

Rychle ještě probíhám dírou ven z učebny než se měním na svou normální podobu. To co jsem tam slyšela se mnou otřáslo. Nemůžu tam jít, vím to, ale zároveň nemám na vybranou.

S těžkým srdcem a chladnou hlavou tisknu kliku ode dveří. Vstupuji do místnosti. ,, Jsem tu." oznamuji chladně a upírám zrak na Bellatrix. ,, Včera se naskytly jisté potíže." víc to nevysvětluji. ,, Já věděla že příjdeš." její hlas je šílený. Nebojím se. ,, Co ode mně chcete?" jdu na to bez okolků. ,, Pán zla si tě žádá, ví o tvých schopnostech. Jasnovidko." její slova mě překvapují ale nechci to na sobě dát znát. ,, Jsem připravena sloužit pánu zla." moje chladné chování ji zjevně těší, naopak Draca naprosto děsí.

,, Výborně, pojď." chytám se jí za ruku a všichni tři se přemísťujeme do velkého sálu. Do sálu v Malfoy manor.

Na velkém trůně tam sedí on, pán temnot, zla a nicoty. Lord Voldemort. Klaním se. Vím že je to tak správně. ,, Twaila Nightmarová, jasnovidka." zasyčí a já přikyvuji ,, Jsem rád že jsi přišla dobrovolně." znovu přikyvuji.

,, Nyní mluv, jaké jsou tvé vize?" chvíli přemýšlím a nakonec se rozhoduji říct pravdu : ,, Viděla jsem Bradavice v troskách, sebe jako smrtijedku, a vás jako pána všeho."  upřeně se na mně dívá, chvíli to nechápu, ale pak mě příšerně rozbolí hlava, kácím se k zemi a držím se za hlavu. Pak stejně rychle jak to začalo to přestane. ,, Nelžeš!" zasyčí a já vstávám. ,, Myslím že nám budeš užitečná, nyní odejdi." couvám, nedovolím si se k němu otočit zády, chytám se Bellatrix za ruku a ona se se mnou přemisťuje do Bradavic.

,, Přijď za týden do této učebny, a nikomu o tom neříkej!" sykne a zmizí. Potichu se vykrádám do kolejní ložnice, lehám si pod deku a snažím se usnout, to ale pod tíhou informací z posledních hodin prostě nejde.

Přemýšlím nad tím co jsem vlastně udělala, jsem skutečně zlá?

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.