Farm Frenzy Ice Age
Hra - Farm Frenzy Ice Age
Video se načítá
Animal Dash
Hra - Animal Dash
Video se načítá
My Fashion Sketchbook
Hra - My Fashion Sketchbook
Video se načítá
What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Red Ball 3
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Všechno spěje ke konci (2/4) - HP fanfiction

Nevěřícně na ní civím ,, Ty.. Myslela jsem že mě nenávidíš." vyhrknu ,, To ano, ale pokud bys zemřela byl by nešťastný, a to nechci! Tohle mu vrať!" podává mi přívěšek s drakem. Pak se otáčí, nasazuje si masku a odchází do víru boje, ohně a kouře. Ještě několik minut tam nechápavě stojím. pak se ale vzpamatuji. Oháním se hůlkou tak , jak to jen umím a dávám si nový cíl : Najít Draca.

I přes to všechno co se stalo zjišťuji že mi není lhostejný, dostávám se k hradní bráně a probojovávám si cestu dovnitř. Zjišťuji že i zde je několik přívrženců zla. Do ruky se mi zasekávají dlouhé drápy ,, Holčičko co ty tu sama?" zavrčí a zakousne se do mé ruky. Zapištím bolestí, snažím se ho setřást, moje hůlka však leží na podlaze několik metrů ode mně. Kopu do do břicha, jako by nic necítil, pak , když zvedá hlavu připraven pustit se do mého krku, praštím ho pěstí rovnou do " čumáku" nebo jak tomu vlkodlaci říkají. Zakňučí, na moment mě pouští a to mi dává příležitost získat zpět hůlku.

Jen co ji uchopím, přejede mi jeho ostrý dráp po zádech. Zaskučím otáčím se a hledím té příšeře do jejích krví podlitých očí ,, Avada Kedavra!" křiknu a tvor se skácí na zem. chytám se za paži z níž proudí krev ,, Ferula!" zašeptám a záda i ruku mi omotají provizorní obvazy. Není to moc, ale snad nevykrvácím. 


Kulhám po hlavním schodišti do prvního patra, hledám všude , pak v jedné z učeben narážím na dva přívržence zla, nebylo by to tak podivné, ovšem kdyby to nebili mí příbuzní. ,, Waldne? Mary Ann?" zvolám překvapeně a hledím jak mučí jednoho z Havraspárských studentů. ,, Twailo? Připojíš se?" zatínám pěsti ,, Ne! Mdloby na vás!" nečekaly můj útok a tak se sesouvají k zemi. Pomáhám vstát mladému chlapci jež leží na zemi. ,, Jsi v pořádku?" v tu chvíli mi vystřelí do ruky bolest a já se zašklebím. ,, Já ano, ale ty ne! musíš na.." odmlčí ne , netuší kam by mě měl poslat. ,, Nestarej se o mě, teď musíš do bezpečí hlavně ty!" vyvádím ho z učebny , vedu ho do jedné z nejbezpečnějších místností hradu - Do Nebelvírské věže. ta je plná prváků kteří se ustrašeně krčí v koutech.  Při mém příchodu jedna z dívek ustrašeně vyjekne. ,, Nic se neděje." uklidňuji ji, ale myslím že vzhledem k tomu že mi skrz obvazy prosakuje krev, jsem od prachu a mám plno škrábanců...Nejsem ta nejlepší která by je měla uklidňovat. ,, Buďte potichu, nic se vám nestane!" ujišťuji je, pak zavírám dveře a odcházím. 

Procházím spletitou soustavou chodeb ve snaze najít jediného člověka, na kterém mi ještě záleží. ,, Tady jsi!" uslyším za svými zády a okamžitě se otáčím. Stojí tam sestřenice a bratranec, Mary a Walden. Napřahují hůlky, bráním se jak jen můžu ale dochází mi síly. Brzy se zmůžu jen na několik slabých ochranných štítů. ,, Chudáčku." pohrdavě se usměje , jeho hůlka mě zasáhla silným modrým zábleskem do pravé paže, přímo nad obvaz prosáklý krví. Je to jako střela , prudká a ostrá bolest projíždí celým mým tělem. ,, Ukonči to." znechuceně se na mně podívá ,, S radostí bratře!" Mary pozvedne svou hůlku, nečekám zachránce na bílém koni, musím spoléhat jen sama na sebe. Z posledních sil pozvedám hůlku, zamířím na nosník nad námi a zakřičím : ,, Reducto!" strop se téměř okamžitě začne sesypávat, nemají šanci úniku. Zasypává je prach a sutiny. Ztěžka se doplazím k oknu, sedám si a kontroluji své rány. Jsou hluboké, krvácí a dlouho nevydrží. Ještě jednou přes ně kouzlem omotávám obvazy a s námahou vstávám. Bolí mě každý sval v těle, ale i kdybych měla dnes umřít, musím ho vidět, naposledy.

Pomalu se snažím o chůzi, chytám se výčnělků na stěnách a posouvám se dál. Opatrně kontroluji každý roh, když uslyším hlasy, vyšlu několik kleteb, smrtijedi se kácí k zemi a bezduše dopadají na kamennou podlahu. Přecházím přes tento úsek velice rychle. nechci se nechat zabít. 

Docházím do sedmého patra, slyším hlasy, Hermionu, Harryho, Rona a........ ,, Draco!" zavolám a sjíždím po zdi na zem, poslední co vidím jsou jeho ocelově šedé oči plné slz..


Komentáře

twailight(Svět Fantazie ^^)

svetlusky: už by to nebylo bezpečný, vezmi si že ze všech stran se přemísťují smrtijedi a přemisťování v takhle přeplněném prostoru je nebezpečné, ony totiž jsou tvz. přemísťovací cesty (jak jsem to pochopila) a po nich může chodit i víc lidí najednou

twailightTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.