Goodgame Cafe
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Love Potions
Hra - Love Potions
Video se načítá
Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Kawairun 2
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
The Morning Walk
Hra - The Morning Walk
Video se načítá
Elsa Holiday Party
Hra - Elsa Holiday Party
Video se načítá
Horse Eventing 2
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Monkey GO Happy Elevators 2
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Big Air 2
Hra - Big Air 2
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Yetisports 1
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Jump BeeBee Jump
Hra - Jump BeeBee Jump
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Nejistá - HP fanfiction

Zapínám si černý plášť a dávám si na hlavu kapucu. Za pásek sukně si dávám hůlku . Tiše se vykrádám z ložnice a po špičkách přecházím společenskou místností.

,, Nechoď tam!" zastavuje mě hlas. Ze stínů vystupuje Draco. ,, Proč? Myslela jsem že už tě nezajímám. Máš teň novou .... " nemám sílu to komentovat. ,, Prostě tu zůstaň!" zvyšuje hlas. Nereaguji a vycházím ze společenské místnosti. On mě následuje. ,, Co ještě chceš?" procedím mezi zuby a otočím se.  Stojí tak blízko, chytá mě za ruku ,, Nechoď tam!" zní prosebně, vytrhávám se mu a mířím pryč ,,Musí to být!" uslyším za sebou. Pak mě zasahuje kouzlem. Padám na zem. Zatmí se mi před očima a já ztrácím vědomí...

Probouzím se ve společenské místnosti. Vedle mě sedí Lyra a pije cosi co vypadá jako její včerejší dílo na lektvarech. ,, Dobré ráno!" zatrylkuje ,, Co se stalo?" nechápavě si sedám. ,, Našli tě před společenskou místností, spala jsi, už zase se zatoulal nějáký prvák?" ptá se ,, Asi , ...Ano šla jsem ho hledat." vysvětluji spěšně. ,, Ti prváci!" povzdechne si. ,, Dáš si? Je to celkem dobré! Říkám tomu blobo!" ukazuje na zelenou tekutinu ve skleničce. ,, Ne, díky, něják nemám chuť." odpovídám a odcházím si do ložnice pro věci.

Vůbec si nepamatuji co se včera stalo, vím že jsem šla chodbou, a pak, pak nic. Cpu si učebnice do tašky zatímco si marně snažím vzpomenout na minulou noc.

První hodinu skoro prospím, přednáška profesorky Prýtové o trvanlivosti Chvojce pohyblivého mě absolutně nezajímá. Po zazvonění se vypotácím ze třídy a mířím rovnou do vedlejší učebny , kde mě čeká hodina kouzelných formulí.

Když profesor Kratiknot popisuje jak provést kouzlo Rictusempra, má snaha neusnout se zvyšuje na maximum. 

Když konečně nastává hodina lektvarů, jsem plně vzhůru a čekám na zadání. Profesor nám rozdává zadání k přípravě lektvaru , složeného z jedovatého břečťanu, mločích očí a bezoáru. Je to trochu složitější ale jde mi to. Když mám konečně hotovo dostávám od Křiklana známku A, a čtyřicet bodů pro Zmijozel.

Nikdo další takové štěstí nemá. Lyře se protrhl kotlík , a lektvar udělal na podlaze díru o velikosti velké trpaslenky. Pansy se  podařilo celé to zapálit a Draco ten jen stojí a zírá do kotlíku. Spokojeně se usmívám.

,, Berte si příklad ze slečny Nightmarové, je to lektvarová elita!" prohlásí profesor a sedá si na starou židli za psacím stolem.

Nemohu tomu uvěřit! Řekl mé jméno správně a navíc mě nazval elitou!


*****

Běžím chodbou do knihovny, jsem rozhodnutá zjistit něco víc o přípravě lektvarů na přeměňování ve zvířata. Mezi starými knihami se cítím velice dobře. Nacházím potřebnou knihu a začínám číst.

Příprava je jednoduchá a přísady jsou snadno sehnatelné. Přemýšlím nad příležitostí ho vyzkoušet.

Ta se mi naskytne dříve než bych chtěla, na mé posteli se objeví další lístek:

Přijď do učebny 360, dnes večer!

Opět bez podpisu, rozhoduji se to prověřit v bezpečné zvířecí roušce. Připravuji lektvar a navečer ho do sebe dostávám. Nechutná tak zle, je to jako máta s jablkem a mlékem. Zjišťuji že se začínám zmenšovat. Zachvíli už nedosáhnu na postel. Je ze mě malá bílá myš.


Probíhám škvírami v podlaze, a zanedlouho překonávám vzdálenost mezi kolejí a učebnou. Nejistě a opatrně prolézám pode dveřmi. To co vidím mě šokuje!

Komentáře

Tinistas(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Ahoj mohla bych taky delat HP fanfictions?Jen se ptám proto ze mne napadlo kdybych to delala a ty bys si o mne myslela ze kopiruju tak by to bylo zlý.Ja stejne nechci psat o zmijozelu ja chi psat o nebelviru nebo havrasparu.To se jeste rozhodnu jen jestli ti to nrbude vadit.

TinistasTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.