Totální Blbosti

Zpátky do školy... (Účesy)

No....jelikož si chci odpočinout od psaní Příběhů Mary, vymyslela jsem jiný blog. Touhle dobou se na stránkách HPD.cz objevují tyto blogy často a tak jsem si taky jeden připravila :)

Asi každá z vás si někdy před školou trošku víc schrupne. Ale Pak to často končí tím, že musíte pospíchat a nic nestíháte. Nevíte co si vzít na sebe a nebo jak se učesat. 

(Právě proto si všechny věci připravuju předem, až na účes samozřejmě :D Pak si můžu klidně chrupat ještě 5 minut :D)

Já si často dělám, velmi jednoduchý provlékaný culík. Stačí si udělat culík ale gumičku dejte trošinku níže aby nad ní bylo volné místo. Následně si to volné místo nad gumičkou rozdělte na dvě části a culík provlékněte :)

 

Určitě znáte ale přeci jenom ho sem dám zapletený cop na boku :D. Je velmi jednoduchý a zvládne ho každý. I to největší nemehlo na světě by ho asi zvládlo :D. Rozdělte si culík na tři prameny a vždy ten krajní dávejte do pro střed a až budete u konce, vezměte gumičku a konec hezky zavažte.

 

 No určitě jste si už někdy dělaly drdol a já ho jsem dám. Moje kámoška na to použila ponožku ale to sem plést nebudu :D. Já na to používám takovou tu, jistě znáte, takovou tlustou gumičku. Já jí koupila u Vietnamců :D ale záleží na tom kde jí mají a nejlepší je černá :). Uděláte si s ní culík, ale musí být vysoko. Potom vezměte nějakou gumičku v barvě vašich vlasů. Já to dělám z předklonu a vlasy si rozprostřu po gumičce a pak je uchytím tou druhou gumičkou. Potom si zbylé vlasy můžete nechat tak jak jsou a nebo je můžete ještě upevnit, ale to je na vás :D.

 

Já k tomu nepoužívám žádné ty vymoženosti na vlasy a tak jsem prostě svá a nyní jsem vám předala to co sama umím. :) Pokud máte nějaký nápad na lehký účes do školy napište mi ho do komentářů a dejte LIKE ♥ 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.