Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Abbey Bominable Icy Makeover
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
Papa´s Freezeria
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Lara a Lily - A sakra (Liska se nezbavíe :D)

Dnes jsem nemohla usnout. Šla jsem k Sebastianovi a ten taky nespal. Sedla jsem si mu na postel, jenže jsem ráno zjistila, že jsem spala v jeho pokoji a že mi spal s hlavou na klíně.

Za týden mu bude osmnáct a mě až za čtrnáct dnů. Což je super. Myslím, že čím víc jsem s ním, tím víc ho mám ráda. Při snídani se na mě stále díval. Potom šel nahoru do pokoje. Já musela do školy a šla jsem se s ním rozloučit. Vstoupila jsem do jeho pokoje a už se vyskytl problém. Začervenala jsem se. Protože mu asi bylo vedro, nebo tak, když ležel na posteli bez trička a četl si. Tohle už se mi fakt vymyká kontrole! Nesnáším ho, když my tohle dělá (:D). Dala jsem mu pusu a šla na autobus.

 

Pořád, jakoby to naše pusinkování nestačilo. Nevím kdo mu řekl kde je škola, ale čekal tam na mě. Vzal mi tašku a řekl, že mi chce něco ukázat....Pokud tam někdo nestavěl. Naštěstí ne a já viděla nádherný výhled na krajinu. Jako poděkování jsem mu (zase :D) dala pusu.

Doma je mi pořád vedro a tak se skoro furt převlékám např. do tohohle: 

   

 Našla jsem konečně to správné a když jsem vešla do Sebiho pokoje, s úsměvem se na mě podíval a už asi vím co mě čeká. A je mi jedno, že mi dá (zase :D) pusu, protože ho mám ráda.

Pokračování příště.....

S těmi pusinkami  to přeháním, já vím. Jenže mě to baví říkat i psát XD. A doufám, že jsem to těmi obrázky oživila. Tak ČČ! PS: A nedivte se! Vždyt' je jim skoro osmnáct XD.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.