Robecca's Steamin' Makeover
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Co radši používáme-tohle by měl rozklinout každý

Ahoj! Jsem tu opět s novým článkem, sice ještě nevím, co to bude, ale to se neřeší! Jsme zde proto, abychom se něco poučili? Nebo snad ne? Já nevím a vy to nevíte už vůbec....Omlouvám se, to jsem říct nechtěla, ale je tu velký nápad! Opravdu velký! Ne není to velký, to bych dostala aspoň milion plusů, ale to se nikdy nestane XD. No už kecám dost dlouho, nemyslíte? Proto radši začnu říkat něco smysluplnějšího! Pokud vůbec něco takového v mé hlavě existuje...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hodiny ubíhají a žádný nápad....co takhle...co takhle...Nevím vůbec nic! To je totálně v háji! OOOOO, už mám asi nápad....Doufám, že jsem ho od někoho neokopírovala, ale snad to vadit nebude...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

CO MÁME RADŠI?

Měli jsme tu například Menstruaci a té se to také bude týkat. Pokud jste už po první menstruaci (odkaz na můj článek), tak je to přesně pro Vás.

 

Nějaké informace o odkazu: Najdete tam ty nejdůležitější informace a taky něco z mé zkušenosti s menstruací, pokud nechcete, nekoukejte na to, ale bylo by dobré vědět (pokud to nemáte), co vás čeká. Samozřejmě, pokud k tomu máte co říct, napište k článku z odkazu komentář. To je vše a přejdeme dál.

  

1. Tampon, či vložka?

Já osobně jsem tampon zkoušela, ale vadil mi a tak mám radši vložky. U každé to je však jinak, pokud máte radši tampony, nebráním vám v tom, ale prostě mám radši vložky. Neomezují mne v pohybu a tampony ano, to je hlavní důvod. Možná jsem jediná, ale to je jedno...Já se cítím tak pohodlně.

 

2. Papírové, či látkové kapesníky?

Nachlazení...To zdá každý. Já to beru tak, že mám radši papírové. Látkové používám jen v případě nouze. Papírový pouze použiju a vyhodím, ale kapesník látkový, který je pak rychle posmrkaný mi vadí....Hodně! Hlavně když omylem šáhnu do posmrkaného místa, fuj!

3. Kočička, či pejsek?

Hodně lidí si domu pořizuje mazlíčka, ale když smí mít jen jednoho, koho si vybrat? Psa, anebo kočku? Můžete samozřejmě i jiné, ale toto jsou nejčastější, tak jsem je sem dala. Podle mne je lepší asi pes. Přeci jen Vám asi neodejde asi na tři dny z domova a vy pak nemáte mazlíčka, že? Pokud jste v paneláku, tak je samozřejmě nepouštíme, ale domek? Pokud si pes nepodhrabe díru, je to snadné.

 

4. Noviny, či kniha?

Občas čtu i noviny, ale výrazně dávám přednost knihám. Mám ráda takové trochu dobrodružnější a romantické...Takové ty horrorové nemusím, radši ty horrory píšu než čtu. Nečtu noviny, jelikož koukám více na zprávy. Nebo poslouchám rádio a u toho si čtu.

5. Džus, nebo kola?

Je jasné, že každý z Vás někdy ochutnal tyto dvě věci, podle chuti byste spíše asi volili kolu, ale kola je až moc nezdravá a mne přeci jen chutná víc ten džus. Nejen proto, že je zdravější (podle toho, z čeho se skládá), ale prostě mi víc chutná....Džus! Džus! Džus prostě miluju!

6. Špagety, či pizza?

Já mám ráda oboje, ale špagety vedou! XD Nevím, jestli jsou zdravější, ale s troškou kečupu a nastrouhaným sýrem jsou přímo delikátní. Asi si říkáte, že to jen upravuju a přitom za PC jím zrovna pizzu, ale ne, je to pravda. Všechno je pravda! Dáte si bolonské?

----------------------------------------------------------------------------

Doufám, že se článek, líbil, dlouho jsem nad ním přemýšlela, tak snad to aspoň někdo ocení. Díky a někdy příště!  

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.