Totální Blbosti

Narozeniny

Jo je to tady..do pár dní budu mít narozeniny a ve škole...ve škole o tom ví jenom jeden člověk, asi...Většinou to bývá tak, že si vy, nebo vaši rodiče řeknou, že prostě těm spolužákům něco přinesete, atd...Dřív jsem to tak taky měla, jenže těm lidem na tom vlastně vůbec nezáleží že máte narozeniny, ti jen vidí tu možnost, jak zadara dostat sladkost a vlastně to popřání ve většině případů nemyslí vážně.
Měla bych na sebe být naštvaná, že jim nechci nic dát, ale nejsem. Oni do mého života doopravdy vůbec nepatří, nejsme si blízcí, to v té třídě si vůbec není nikdo blízký, jen pár "frajírků" a "primadonky" a pak jsou tam lidé, jako třeba já, co si najdou jednoho člověka a s tím se baví po celou dobu. Není to fajn? Být s někým, kdo vás podpoří a vzpomene si na vaše narozeniny, než abyste tam dovlekli pytel bonbonu a až pak si vás teprve někdo všimne? Podle mě takhle by se měli slavit narozeniny, ve společnosti nejlepších přátel...a já jsem ráda, že jednoho takového přece jen mám :)

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Všetko najlepšie, je dobré že aspoň niekoho máš... ja som tiež mala, a ten človek v triede stále je, ale keďže je to chalan, baví sa s ostatnými chalanmi... ale je to kamoš už od prvého dňa kedy sme sa videli, takže asi tak... xd

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.