Totální Blbosti

Z Nebe.... (Já na Zemi)

Vím že jsem to slibovala na včerejšek, ale neměla jsem čas a tak svůj rozvrh ruším, jo a taky chci dodat, že na začátku byli sice postavy kreslené tužkou, ale v příběhu to budou Anime. Díky za pochopení a už můžete číst!

,,Roxano?!" hm...to by mě zajímalo co zase chce...,,Co chceš Alex?" ,,Kde si? Všichni už na tebe čekají." do háje, zase jdu pozdě na schůzku s Harmonií! ,,Omluvám se, už běžím!" ,,To říkáš Roxan už třetí den. A dělej!" to je hrozné! Harmonia má pokoj až na druhé straně měsíčního svitu. Já se picnu. ,,Roxano! Mělas tu být už před půl hodinou!" No dobře už třetím dnem už jdu zase pozdě, ale doufám v ještě jednu šanci. ,,Vážně se omlouvám..." Pořád abych se omlouvala...,,Okamžitě zaletíš na pomoc své lidské duši!" Nemusí pořád křičet. Rozumím jí dostatečně...,,Jistě. Už letím." Hm....ale co si mám vzít na sebe? Pozemskou dívkou jsem dlouho nebyla....Hm... Asi si vezmu tohle i když to vypadá divně...

 

Hele támhle Peter. Hm...Nevím proč, ale to je ten koho mám na starost. Jak to tak vypadá, tak asi tuším, že se tu někde skrývá Oliver. To je nějaký vozembouch, který se nedokáže smířit s tím, že ho nechci. Nevím jestli existuje láska mezi nebem a zemí.  Jenže žádné nebezpečí nevidím. Á, támhle je! Už je tu zase Oliver. To musí být to nebezpečí. Peter se mi zalíbil, sice nevím proč, ale prostě něco jako nadpřirozená láska existuje. Oliver je konečně v tahu a já můžu pryč, ale proč zrovna mě selhala v tuhle chvíli moje moc?! Ne! On mě viděl jako anděla! To se nemělo stát!

 

 Pokračování příště....

Zatím toho ještě nebylo moc, ale až vyjde další díl, tak už si možná oblíbíte nějakou postavu. Snad se Vám to líbilo a pište do komentářů ;)  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.